Anadolu Markaları 2012 Yarışması Sivas'ta Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Anadolu Markaları 2012 Yarışması Sivas'ta Yapıldı

Anadolu Markaları 2012 Yarışması Sivas\'ta Yapıldı

Türkiye Finans desteğiyle düzenlenen Anadolu Markaları 2012 Yarışması'nın son tanıtım toplantısı Sivas'ta yapıldı.

31.10.2012 19:59

Türkiye Finans desteğiyle düzenlenen Anadolu Markaları 2012 Yarışması'nın son tanıtım toplantısı Sivas'ta yapıldı.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda (STSO) düzenlenen toplantı öncesi Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, basın mensuplarıyla yaptığı söyleşide, Sivaslı iş adamları için markalaşmanın globalleşen ve gelişen rekabet ortamındaki önemini paylaşarak dünya ve Türkiye'deki ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. Türkiye Finans'ın kurulduğu günden buyana her zaman reel sektörün yanında olduğunu belirten Gürerk, Anadolu Markaları projesinin Türkiye Finans'ın ülke ekonomisine destek olma misyonuyla birebir örtüştüğünü ifade etti. Projede yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Derya Gürerk, Anadolu Markaları Yarışması'nın Türk markalarını bir dünya markası haline getirmek için büyük fırsat sunduğunu dile getirdi. Söyleşinin ardından STSO Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Sivas ve Sivas markaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Toplantıda Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Fatoş Karahasan, 'Markaların Yeni Kuralları' konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Toplantıya katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, söyleşi yaptı.

Düzenlenen yarışmada Anadolu çapında marka bilincini geliştirmek amacıyla markalaşma stratejisiyle fark yaratan kurumların ödüllendirileceği, yarışmada kurumsal ve ticari firmaların 'Büyük Şirketler' ve 'Küçük Şirketler' olarak iki ana grupta değerlendirileceği bildirildi. Gruplar içerisinde sektörlere göre ayrılan farklı kategorilerde markalaşma konusunda en başarılı performansı sergileyen 3 şirketin ödüllendirileceği belirtildi. Yarışmaya başvuruların 7 Kasım tarihinde sona ereceği kaydedildi.

Toplantıya, Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve firma yetkilileri de katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Markaları 2012 Yarışması Sivas'ta Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement