Anadolu'nun Güçlü Kadınları Eskişehir'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Anadolu'nun Güçlü Kadınları Eskişehir'de Buluştu

Anadolu\'nun Güçlü Kadınları Eskişehir\'de Buluştu

İç Anadolu Bölgesi'ndeki kadın girişimcileri 'Anadolu'nun Güçlü Kadınları Eskişehir'de Buluşuyor' toplantısı adı altında bir araya geldi.

27.06.2013 16:54  Güncelleme: 16:57

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) koordinatörlüğündeki Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu, İç Anadolu Bölgesi'ndeki kadın girişimcileri 'Anadolu'nun Güçlü Kadınları Eskişehir'de Buluşuyor' toplantısı adı altında bir araya getirdi.

Ticaret Odası'nda gerçekleşen toplantıya, İç Anadolu Bölgesi Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı ve Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı, Eskişehir Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Önder, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kutlu ve Ahmet Zeyrek, Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Güven Erdoğan katıldı. Toplantıda Eskişehir başta olmak üzere Aksaray, Çankırı, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Sivas, Yozgat'taki kadın girişimciler kurullarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Toplantıda konuşan İç Anadolu Bölgesi Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı, daha önce İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan illerdeki kadın girişimcileri ziyaret ettiğini, sorunlarını ve beklentilerini dinlediğini söyledi. 'Bizler hem kendi şehrimiz için, hem de ülkemiz için gayret gösteren kadın girişimcileriz' diyen Sızanlı, "Ülkemiz ekonomisinin teminatıyız, geleceğiyiz. Kadın girişimciliğinin gelişmesine yönelik yeni adımlar atmalıyız. Başarılı iş kadınlarını rol model olarak görülmesini sağlamalı, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarla girişimci kadınlarımızı bir araya getirmeliyiz. Kadın girişimci ve yatırımcı sayısı arttığında işsizlik azalacak, şehrimizin ve ülkemizin kazandığı vergi geliri artacaktır" dedi.

ETO Başkan Yardımcısı Mustafa Önder ise konuşmasında, kadın girişimci sayısının artmasının ülkemizin 2023 hedefleri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, bu bağlamda Eskişehir Ticaret Odası'nın TOBB'un desteğiyle büyük gayret gösterdiğini kaydetti. Önder, gerçekleştirilen toplantı ile İç Anadolu Bölgesi'ndeki kadın girişimcilerin ortak fikir ve proje üretebileceklerini, kadın girişimcileri bu yolda daha da cesaretlendirecek yol haritalarının belirlenebileceğini de aktardı.

Toplantıda ayrıca Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nden Doç. Dr. Ayhan Yılmaz, 'Kurumsal Kültürü Yönetmek' başlığı adı altında bir sunum gerçekleştirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu'nun Güçlü Kadınları Eskişehir'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement