Ankara Barosu ve TMMOB'a Bağlı Meslek Odaları Tarafından Açılan Dava Sonucu Yürütmeyi Durdurma... - Son Dakika
Yerel

Ankara Barosu ve TMMOB'a Bağlı Meslek Odaları Tarafından Açılan Dava Sonucu Yürütmeyi Durdurma...

Ankara Barosu ve TMMOB’a bağlı meslek odaları tarafından açılan dava sonucu yürütmeyi durdurma kararı alınan AOÇ İmar Planı nedeniyle Ankara Bulvarı trafiğe kapatılacak.

11.08.2015 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Barosu ve TMMOB'a bağlı meslek odaları tarafından açılan dava sonucu yürütmeyi durdurma kararı alınan AOÇ İmar Planı nedeniyle Ankara Bulvarı trafiğe kapatılacak.

Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında Başkanlık yazısıyla gelen önerge ile Ankara Barosu, TMMOB bağlı mimarlar, peyzaj mimarları, şehir plancıları, orman mühendisleri odalarının başvurusu üzerine Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin 14.5 kilometrelik Ankara Bulvarı'nı da kapsayan AOÇ imar planlarının iptal edildiği hatırlatılarak 5. İdare Mahkemesi menin aldığı karara uyulması yönünde karar alınması istendi.

Önergede, Celal Bayar Bulvarı'ndan başlayarak Etimesgut'a kadar uzan Ankara Bulvarı'nın AOÇ çiftliği içindeki tüm bağlantı yollarının da karar doğrultusunda kapatılmasına, kapatılma kararının Ankaralılara gerekçeleri ile birlikte bilboard, reklam panoları, gazete, yerel televizyon ve radyolar vasıtası ile duyurulmasına CHP'li üyelerin red oyuna karşın oy çokluğu ile karar verildi.

EGE SOKAK MEHMET KARAGÖZ CADDESİ OLDU

Ankara'da yaşanan otopark kavgası sırasında hayatını kaybeden Mehmet Karagöz'in adı olayın yaşandığı Rüzgarlı Caddesi'ne bağlı bir sokağa verildi. Meclis'te oy birliği ile kabul edilen Başkanlık yazısı ile caddeye dönüştürülen Ege Sokağın ismi Mehmet Karagöz Caddesi oldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Barosu ve TMMOB'a Bağlı Meslek Odaları Tarafından Açılan Dava Sonucu Yürütmeyi Durdurma... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement