Ankara'da 'Malatya Tanıtım Günleri' Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Ankara'da 'Malatya Tanıtım Günleri' Düzenlenecek

Ankara\'da \'Malatya Tanıtım Günleri\' Düzenlenecek

Bu yıl Ankara'da düzenlenecek olan 'Malatya Tanıtım Günleri' için stant satışları tamamlandı.

19.10.2013 14:35

Bu yıl Ankara'da düzenlenecek olan 'Malatya Tanıtım Günleri' için stant satışları tamamlandı. Organizasyonda yaklaşık 50 stant yer alacak.

Malatya Tanıtım Günleri hakkında bilgi veren Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, şu açıklamayı yaptı:

"Bu yıl 28 Kasım ile 1 Aralık tarihleri arasında 5. Malatya Tanıtım Günleri düzenlenecek. Bugüne kadar İstanbul'da 2, Ankara'da 2 Malatya Tanıtım Günleri düzenlenmişti. Bu yıl Ankara'da düzenleyeceğimiz Malatya Tanıtım Günleri, Ankara için 3'ncü ve Malatya Tanıtım Günleri olarak 5'ncisi olacaktır. Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde, Valilik ve belediye ana organizatör olmak üzere kurum ve kuruluşların işbirliği ile düzenlenecek olan Malatya Tanıtım Günleri'nin dolu dolu geçmesi için çaba göstereceğiz. Stat satışları tamamlandı. Etkinlikte yaklaşık 50 stant yer alacak."

Kurum ve kuruluşlar ile firmaların kendini tanıtıp, yöresel ürünlerin sergileneceğini söyleyen Nalçacı, "Malatya kültürünün Ankara'da tanıtılması adına Malatya Tanıtım Günleri'nde Malatya mutafı da ağırlıklı olarak tanıtılacak. Malatya Tanıtım Günleri boyunca akşamları da sazlı sözlü Malatya havası estirilecek" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'da 'Malatya Tanıtım Günleri' Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement