Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler

18.10.2015 16:45

Kırıkkale'de bazı sendika ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, Ankara'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

Kırıkkale'de bazı sendika ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, Ankara'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen grup adına açıklama yapan Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin, savaşa karşı barışı savunmak için yollara düştüklerini söyledi.

Ankara'da gür bir barış sesi çıkacakken, bu iradeye bomba konulduğunu vurgulayan Şahin, "Dört emek ve meslek örgütünün çağrısıyla düzenlenen demokrasi mitingine yönelik bombalı saldırıda çok sayıda arkadaşımızı, kardeşimizi yitirdik. Onlarca arkadaşımızın da hastanedeki tedavisi sürüyor. Yüreğimiz yanıyor. Ölüm haberlerinin sıradanlaştığı bir süreçte hiçbir yurttaşımızın ölümüne tahammülümüzün kalmadığını haykırıyoruz" dedi.

Grup, açıklamanın ardından, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşların isimlerinin yazdığı pankartlara karanfil bıraktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika


Advertisement