Ankara Merkez Emniyet Müdürü Kaymakam Demiral'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ankara Merkez Emniyet Müdürü Kaymakam Demiral'i Ziyaret Etti

Ankara Merkez Emniyet Müdürü Kaymakam Demiral\'i Ziyaret Etti

Aslen Suşehrili olan birinci sınıf Ankara Merkez Emniyet Müdürü Recep Ecevit, Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral'i makamında ziyaret etti.

19.11.2012 18:10

Aslen Suşehrili olan birinci sınıf Ankara Merkez Emniyet Müdürü Recep Ecevit, Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Suşehrili olmaktan gurur duyduğunu belirten Ankara Merkez Emniyet Müdürü Recep Ecevit, "Suşehri'ne bağlı Eskişar köyünde doğdum. Suşehri'ni çok iyi biliyorum. Orta ve lise eğitim yıllarım Suşehri'nde geçti. Suşehri'nde olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Gezim esnasında Suşehri Kaymakamımız Mehmet Demiral'i de ziyaret ettim" diye konuştu. Kaymakam Mehmet Demiral ise, "Suşehrili olup emniyet teşkilatımızın önemli bir mevkisinde olan hemşerimiz Ankara Merkez Emniyet Müdürü Recep Ecevit'i ağırlamaktan mutlu olduk. Suşehrili birçok hemşerimizin böyle başarılı konumlarda olması bizleri sevindiriyor. İlçemiz adına biz de kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol ve Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratçı da hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Merkez Emniyet Müdürü Kaymakam Demiral'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement