Antakya Çevre Koruma Derneği Başkanı Asker: "Ağaç Kesimlerini Durdurmaya Davet Ediyoruz" - Son Dakika
Yerel

Antakya Çevre Koruma Derneği Başkanı Asker: "Ağaç Kesimlerini Durdurmaya Davet Ediyoruz"

Antakya Çevre Koruma Derneği Başkanı Selda Asker, Antakya Belediyesini ağaç kesimlerini durdurmaya davet ettiklerini belirtti.

10.01.2012 12:40

Antakya Çevre Koruma Derneği Başkanı Selda Asker, Antakya Belediyesini ağaç kesimlerini durdurmaya davet ettiklerini belirtti.

Asker, yaptığı yazılı açıklamada, hayallerinin yeşillikler içerisinde bir Antakya olduğunu kaydetti.

Kentte birçok ağacın elektrik tellerine, yaya ve taşıt yoluna ve çevreye zarar vermediği halde kesildiğini iddia eden Asker, Belediye Parkı'ndaki ağaçlarının köklerinin açıkta olduğunu ve bir rüzgarda devrildiğini savundu.

Asker, yaşanası bir Antakya için var olan yeşili koruma ve geliştirme bilinci ve sorumluluğu olan bir kentli bilinciyle belediyenin ağaç kesimlerine son vermesini istediklerini kaydetti.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antakya Çevre Koruma Derneği Başkanı Asker: 'Ağaç Kesimlerini Durdurmaya Davet Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement