Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Beşiktaş'tan sonra Bursa maçında da performans düşüklüğü yaşadı.

25.11.2012 12:47

Foto: Bursa maçı fotoları, Mehmet Özdilek

===

Tita irtifa kaybediyor

Beşiktaş'tan sonra Bursa maçında da performans düşüklüğü yaşadı.

ANTALYASPOR'un tecrübeli futbolcusu Tita, önce Beşiktaş, ardından Bursaspor maçlarında sergilediği olumsuz futbolla irtifa kaybediyor. Her iki maçta da ilk 11'de sahaya çıkma şansı bulan Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş maçında beklenenden uzak bir oyun sergilemiş ve ikinci yarının hemen başlarında oyundan alınmıştı.

KISA SÜREDE TOPARLANIR

Cumartesi akşamı deplasmanda oynanan Bursaspor maçında da ilk 11'de sahaya çıkan Tita, kendisinden beklenen performansın çok gerisinde kalınca karşılaşmanın 69'ncu dakikasında yerini İbrahim Dağaşan'a bıraktı. Teknik heyet, Tita'daki beklenen düşüşün psikolojik olduğunu, en kısa sürede toparlayacağını vurgularken, yeniden eski günlerine dönme çabası içinde olduğunu ifade etti.

Foto: Tita fotosu

===

Büyükşehir'de galibiyet sevinci

BEKO Basketbol Ligi'ndeki temsilcimiz Antalya Büyükşehir Belediyespor'un, sezonun 7'nci haftasında Ankara'da karşılaştığı TED Kolejliler karşısında elde ettiği 93-89'luk galibiyet, camiada büyük sevinç yarattı. TED karşısında 2'nci galibiyetini alan Antalya temsilcisi, 11'nci sıraya yükseldi. Antrenör Altar Tunçkol, "Önümüz açıldı. Bu galibiyet ilaç gibi geldi. Geride kalan haftaları unuttuk. Şimdi önümüze bakıyoruz. 1 Aralık'ta Mersin Büyükşehir ile oynayacağımız maça döndük. En iyi şekilde hazırlanacağız. Hedef üçüncü galibiyet olacak" dedi.

Foto: Altar Tunçkol

===

Alanya şokta

TOKATSPOR deplasmanından son dakika golüyle puansız dönen Alanyaspor'da şok yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, 90 dakika boyunca rakibe tek bir pozisyon vermedikleri maçtan puansız ayrıldıkları için üzgün olduğunu söyledi. Tokat'tan hak etmedikleri bir mağlubiyetle döndüklerini belirten Durusoy, şöyle devam etti:

"Maça kazanmak için çıktık. Uzatma anlarında orta alanda kaptırdığımız bir top kalemize çapraz pozisyonda gol oldu. Islak zeminde 6-7 pozisyon bulduk ancak değerlendiremedik." Karşılaşma boyunca iyi mücadele ettiklerini, tek eksiklerinin gol olduğunu dile getiren Durusoy, "Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Deplasmandan en az 1 puanla dönebilirdik, ancak futbolda bunlar var" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ali Haydar Durusoy - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement