Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.ALANYASPOR'da 23 Mayıs Perşembe günü yapılması planlanan olağanüstü genel kurul öncesinde kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu liste oluşturma çalışmasına başladı.

19.05.2013 13:35

Foto: Toplu foto ve gösteri maçlarından enstantaneler

===

Alanya'da kongre hazırlığı

ALANYASPOR'da 23 Mayıs Perşembe günü yapılması planlanan olağanüstü genel kurul öncesinde kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu liste oluşturma çalışmasına başladı. Yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğunun yeni listede yer alacağını belirten Başkan Çavuşoğlu, yeni katılacak üyelerle yükü paylaşacaklarını söyledi. Geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de ekip çalışmasına büyük önem vereceklerinin altını çizen Çavuşoğlu, "Biz kavramına daha fazla önem vereceğiz. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın çoğunluğu yeniden listede yer alacak. Arımıza yeni katılacak arkadaşlarımız da olacak. Çalışmalarımızı kongreye kadar tamamlayarak güçlü bir listeyle üyelerimizin karşısına çıkacağız" dedi.

2013-2014 sezonunda hedef büyüteceklerini dile getiren Çavuşoğlu, "Alanyaspor'un geleceği adına hedeflerin büyümesi çok doğal. Önemli olan sağlıklı bir şekilde hedefi ortaya koymak ve uğrunda mücadele etmektir. Yeni sezon öncesi tesislerimizi de elden geçireceğiz. İlave üniteler yapacağız. Kulüp binamızı daha çağdaş hale getireceğiz. Başlattığımız projelerin büyümesi, sahiplenilmesi için çalışmalar yapacağız. En önemlisi de herkesin beğenerek izleyeceği, şampiyonluk mücadelesi verecek bir takım oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Hasan Çavuşoğlu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement