Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.ANTALYA'da 42 yaşındaki Mustafa İnceler'in kullandığı minibüsün çarptığı Tekmil Özgümüş oöldü.

12.01.2013 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Genel kuruldan, yeni yönetim, eski ve yeni başkanlar

===

Minibüsün çarptığı kadın öldü

ANTALYA'da 42 yaşındaki Mustafa İnceler'in kullandığı minibüsün çarptığı Tekmil Özgümüş oöldü. Kaza dün saat 12.30 sıralarında Sakarya Bulvarı'nda meydana geldi. Yeni Hal'den Şehirlerarası Otobüs Terminali yönüne giden Mustafa İnceler yönetimindeki 07 ESY 74 plakalı minibüs, yolun karşısına geçmeye çalışan Tekmil Özgümüş'e çarptı. Yol kenarına savrulan Özgümüş ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının öldüğünü belirledi. Gözaltına alınan minibüs sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay yerindeki incelemelerin ardından Özgümüş'ün cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Akif ARICI/ANTALYA, (DHA)

Foto: Kaza yerinden fotolar

===

Otel odasında ölü bulundu

ANTALYA'da bir pansiyonda kalan 17 yaşındaki B.D.E. odasında ölü bulundu. Olay dün saat 13.00 sıralarında Sinan Mahallesi 1251'inci Sokak'taki pansiyonda meydana geldi. Bir arkadaşıyla İstanbul'dan gelerek pansiyona yerleştiği belirlenen B.D.E. odasında hareketsiz halde bulundu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri gencin öldüğünü belirledi. Polisin yaptığı incelemelerin ardından B.D.E.'nin ismi açıklanmayan arkadaşı gözaltına alındı. Gencin cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Akif ARICI/ANTALYA, (DHA)

Fotosuz

===

İstek'li miniklerin tasarruf projesi

ENERJİNİN gereği kadar ve bilinçli olarak kullanılmasını sağlamak amacıyla her yıl 11-18 Ocak tarihleri arasında kutlanan Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında, İSTEK Antalya Yeditepe Koleji İlkokulu Okul Öncesi 5 ve 6 yaş sınıfı öğrencileri, 'Enerji Tasarrufu' hakkında pankartlar hazırladı. İSTEK'li öğrenciler, hazırladıkları pankartlarla okul koridorlarında dolaşarak, 'Televizyonlarımızı kapatmayı unutmayalım', 'Dünyamızın geleceği için enerji tasarrufuna önem verelim' gibi sloganlarla arkadaşlarına ve büyüklerine mesajlar verdi.

Öğrenciler, hazırladıkları bireysel projeleriyle de kullanılmayan elektrikli aletlerin tam kapatılarak elektrik tasarrufu yapabildiklerini öğrendi. Gelecekte enerjisiz kalmamak için alınan önlemlere dikkat çeken İSTEK'li minikler, tüm insanların bu konuda duyarlı olmasını istedi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Öğrenciler hazırladıkları pankartlarla

===

Performans Takip Sınavı'nda Antalya Koleji başarısı

ANTALYA Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 3 Ocak 2013 tarihinde 8. sınıflara uygulanan Performans Takip Sınavı'nda, Antalya Koleji'nden 2 öğrenci 700 tam puanla Antalya birincisi olurken il sıralamasında ilk 100'de 15 ve ilk 1000'de de 51 öğrenci yer aldı. 447 okuldan 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı sınava 116 öğrencisi ile giren Antalya Kolejinin ortalaması, 574,92 olarak belirlendi.

Sınavda, Antalya Koleji 8/B sınıfı öğrencisi Aytuğ Turanlıoğlu ve 8/E sınıfı öğrencisi Müge Kırmızıtaş 700 tam puanla il birincisi olmanın mutluluğunu paylaştı. Ortaokul Müdürü Münire Yıldız, öğrencilerin sınav sistemini tanımalarına, düzeylerini belirleyebilmelerine ve eksiklerini görüp tamamlayabilmelerine fırsat vermek amacıyla uygulanan Performans Takip Sınavı'nda başarılı olan öğrenciler, öğretmenleri ve velileri kutladı.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Başarılı öğrenciler birlikte

===

Yaralı kerkenez tedavi edildi

KUMLUCA'da vatandaş tarafından ormanlık alanda yaralı halde bulunan 'kerkenez' tedavi edilerek Finike Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği'ne teslim edildi. Ormanlık alanda dolaşan Arif Öztürk, uçamayan 'kerkenezi' fark edince yardım etmek istedi. Kuşun yaralı olduğu gören Öztürk, veteriner hekim Mesut Koç'tan yardım istedi. Kanadına cam ya da başka kesici bir şeyin batması sonucu yaralandığı belirlenen kerkenez, tedavisinin ardından Finike Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği'ne teslim edildi.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA, (DHA)

Foto: Yaralı kuştan - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement