Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.İdman fotoları, Murat Duruer ve Emrah Başsan ile Özdilek fotoları.

15.05.2013 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto. İdman fotoları, Murat Duruer ve Emrah Başsan ile Özdilek fotoları.

--- KUTU ---

Sponsor OTI Holding

Antalya spor'un 19 Mayıs Pazar akşamı deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının deplasman sponsorluğunu OTI Holding üstlendi. Yönetim kurulu başkanlığını Antalyaspor Asbaşkanı Ahmet Bektaş'ın yaptığı OTI Holding, kırmızı beyazlı kafilenin yol ve konaklama masraflarını karşılayacak. Asbaşkan Bektaş "OTI Holding olarak spora ve Antalya'ya verdiğimiz değerin göstergesi olarak Antalyaspor'u desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

--- KUTU ---

Başsağlığı mesajı

Antalyaspor Yönetim Kurulu, Cengiz Akar'a başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan Hasan Akıncıoğlu imzasıyla yayınlanan mesajda şöyle denildi: "Yönetim kurulu üyemiz Cengiz Akar'ın babası Osman Akar'ın yaşamını yitirdiğini büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Osman Akar'a Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." Merhum Osman Akar'ın cenazesi Fetane Şahin Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Barınaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

--- KUTU ---

Concorde teşekkürü

Antalyaspor Yönetim Kurulu, Akdeniz Üniversitesi'nde oynanan Orduspor maçının catering ve ikram sponsorluğunu üstlenen Concorde de Luxe Resort Otel'e teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Hasan Akıncıoğlu imzasıyla yayınlanan mesajda şöyle denildi: "Yönetim kurulu üyemiz Erkan Yağcı'nın sahibi olduğu şirkete, Antalyaspor ile misafir takıma yönelik örnek davranışı için teşekkür ediyor, tüm Antalyalı turizmci, işadamı ve esnafı da aynı desteğe davet ediyoruz."

===

Evrensekispor Başkanı Şehirli, sezonu değerlendirdi:

Şans yanımızda değildi

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezonu 9'uncu sırada tamamlayan Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli, şans faktörünün yanlarında olmadığını kaydetti. Şehirli, "İlk haftalarda çok iyi başlayamadık. Lige hazırlık döneminde doğrudan ilk 11'de oynayabilecek birkaç oyuncumuz uzun süreli sakatlık yaşadı. Bu futbolcularımızdan neredeyse hiç yararlanamadık" dedi.

İlk devrenin ardından takıma takviye yaptıklarını, ancak istedikleri sonuçları alamadıklarını kaydeden Şehirli, şöyle dedi: "Futbolda biraz da şansa ihtiyaç var. Şampiyon Aydınspor'u mağlup ettik, play off'a kalan takımlardan çok iyi puanlar aldık. Ligin alt sıralarında yer alan takımlara hiç beklemediğimiz şekilde inanılmaz puanlar verdik."

Karşılaşmalarda çok şanssız goller yediklerini aktaran Başkan Şehirli, "Oyun olarak çok üstün oynadığımız maçlarda bile rakipler kalemize 1 ya da 2 kez geldiklerinde gol buldu. Biz aynı başarıyı gösteremedik. Birçok topumuz direkten döndü. Hemen hemen her maçta direkten dönen toplarımız var. Bundan dolayı ligde şans bizimle değildi" diye konuştu.

Bölgenin ağabey takımı olan Antalyaspor'dan her zaman destek gördüklerini kaydeden Şehirli, konuşmasını şöyle bitirdi: "Bundan dolayı başta Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ediyoruz. Antalyaspor'un desteğinin önümüzdeki sezon da devam edeceğini ümit ediyoruz. Bunun yanı sıra, sponsorlarımıza da çok teşekkür ediyoruz."

Foto: Başkan Musa Şehirli fotosu

===

Antalya'nın yıldızı

ANTALYA İstek Yeditepe Koleji Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencilerinden Zafer Rabin, Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda Türkiye 3'üncüsü oldu. Okulunda sevgi gösterisiyle karşılanan Zafer Rabin'i arkadaşları, "Okulumuzun Kasparovu" olarak çağırmaya başladı. Okul yönetimi, Türkiye derecesi elde eden Zafer Rabin'i başarısından dolayı kutladı.

Foto: Zafer Rabin öğretmenleriyle

===

Yeşilköy play off'ta

KAŞ'a bağlı Yeşilköy Beldesi'nde bu yıl kurulan ve 2'nci Amatör Küme'de mücadele eden Yeşilköy Belediyespor, sezon boyunca gösterdiği üstün başarıyı play off'lara kalarak taçlandırdı. Son maçta Kınıkspor'la 1-1 berabere kalan ve ligin bitimine 1 hafta kala play-off'u garantileyen Yeşilköy Belediyespor, oynadığı 11 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik 2 de yenilgi aldı. Yeşilköy rakip kalelere 37 gol attı. Kalesinde 12 gol gördü.

Topladığı 25 puanla ligi ikinci sırada bitiren Yeşilköy'ün antrenörü Hakan Aklaya, "Lige şampiyonluk parolasıyla başladık. Ancak aldığımız şanssız 2 yenilgiyle bu fırsatı kaçırdık. Diğer iki grubun ikincileriyle Antalya Birinci Amatör Küme'ye yükselme maçları yapacağız. Burada iki maç oynayacağız. Bu iki maçı da kazanarak Antalya Birinci Amatör Küme'ye yükseleceğimize inanıyorum" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Takım fotosu

===

Filede heyecan başladı

KORKUTELİ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası kızlar ve erkekler voleybol turnuvası başladı. 'Gençlik Haftası' kapsamında düzenlenen turnuva, Recep Gürbüz Spor Salonu'nda oynanıyor. 6 lisenin katılımıyla gerçekleşen turnuvanın şampiyonuna kupası, 19 Mayıs'ta düzenlenecek törenle verilecek.

Korkuteli'de gençlere daha çok spor yaptırabilmek için büyük çaba harcadıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, "Gençlik Haftası kapsamında liseler arası kızlar ve erkekler voleybol ve masa tenisi ile Kızılay sponsorluğunda kros müsabakaları gerçekleşecek. Amacımız gençlerimizin spora daha çok vakit ayırmaları ve bu sayede kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları" dedi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Turnuva fotoları

===

MA1 ilk kez resmi ringde

TÜRKİYE Kick Boks Federasyonu kurucularından ve Profesyonel Kick Boks İcra Kurulu üyesi Talat Ayhan'ın bir süre önce hizmete açtığı MA1 Spor Kulübü, ilk resmi müsabakasına Denizli'de çıkıyor. 24-30 Haziran tarihleri arasında Denizli'de yapılacak Gençler-Büyükler Kick Boks Türkiye Şampiyonası'na 7 sporcu ile katılacak olan MA1 Spor Kulübü, gençlerde 4, büyüklerde ise 3 kez ringe çıkacak. Haftada 3 gün idman yaparak şampiyonaya hazırlanan sporcular, Talat Ayhan'a madalya sözü verdi.

HEDEF, KİCK BOKS MİLLİ TAKIMI

Özellikle gençler kategorisinden umutlu olduğunu söyleyen Talat Ayhan, "Çok yetenekli sporculara sahibiz. Denizli'den sonra ikinci resmi sınavımızı Hatay'da vereceğiz. Sporcularımız Hatay'da yapılacak Minikler Kick Boks Türkiye Şampiyonası'na katılacak. Antalya'da kick boks sporunun daha gelişmesi için bir dizi girişimimiz oldu. Türkiye'de ilk kez 3 ayda bir Türkiye Profesyonel Kick Boks Şampiyonası düzenlemeyi hedefliyoruz. Burada birinci olacaklar Türkiye Profesyonel Kick Boks Milli Takımı'nı oluşturacak" dedi. Antrenör Murat Erdem ise Türkiye Şampiyonaları'ndan madalyalarla döneceklerini iddia etti.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Sporcular toplu halde ve antrenörler birlikte

===

Başkandan güreşçilere altın

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, güreşte başarılı olan sporcularını altınla ödüllendirdi.

ISPARTA Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, 14-15 yaş Türkiye Batı Grubu Güreş Müsabakaları'na 59 kg'da Mecit Uysal, 73 kg'da Mehmet Aslan ve 35 kg'da Rıza Kaygısız ile katılırken, güreşçiler müsabakalardan 3'üncülükle ayrıldı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kulüp başkanı Hüseyin Başlık, antrenör Remzi Kurt ve sporcuları makamında kabul etti.

Başkan Günaydın, güreş kulübünü önceki belediye başkanlığı döneminde kurduğunu, ancak daha sonraki dönemde kulübün dağıldığını söylerken, tekrar başkanlığa gelmesiyle birlikte kulübün canlandırıldığını belirtti. Kulübe kısmi desteklerinin devam ettiğini aktaran Başkan Günaydın, "Sporcularımız sıkça derece alıyor. Isparta'mızı ve belediyemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar" dedi.

Sporcularının geleceğine umutla baktıklarını aktardan Günaydın, "Sporcularımızın daha güzel başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Kulübümüzü desteklemeye devam edeceğim. Bu başarıların elde edilmesinde büyük katkıları bulunan kulüp başkanımız Hüseyin Başlık ve antrenörümüz Remzi Kurt'a teşekkür ediyorum" diye konuştu. Başkan Günaydın, sporcuları çeyrek altınla ödüllendirdi

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Ziyaretten foto

===

Şampiyon futbolculara altın

ANTALYA 1.Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden ve play-off'larda şampiyon olarak Süper Amatör Küme'ye yükselen Büyükşehir Belediyespor'lu futbolcular, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti. Futbolculara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz ve takım antrenörü Recep Maden ve yardımcı antrenör Ayhan Çelik eşlik etti.

Futbolcuları kutlayan Başkan Akaydın, "Camiaya büyük sevinç yarattınız. Süper Amatör Küme'de de başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. Bir üst kümeye çıkmanın heyecanını Başkan Akaydın ile paylaşan futbolcular, takım olarak başarılı olduklarını belirterek, Akaydın'a kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Akaydın başarılarından dolayı futbolculara çeyrek altın hediye etti.

Foto: Futbolcular ile Akaydın

===

İbradı'da futbol heyecanı

İBRADI Kaymakamlığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasında heyecan doruğa ulaştı. Kamu kurumları ile ilçe sakinlerinin oluşturduğu 8 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada, final heyecanı başladı. Cuma günü oynanacak final maçlarının ardından dereceye girecek takımlar belirlenecek. Dereceye giren takımlara 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında kupaları verilecek.

İbradı Stadyumu'nda oynanan maçlara çok sayıda izleyici katılırken, zaman zaman etkili olan yağışlı hava sporculara zor anlar yaşattı. İbradı Kaymakamı Bülent Ay, amaçlarının bu tür organizasyonlarla birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek olduğuna dikkat çekerek, "Sporcularımız sportmence maçlar çıkarıyor. Bu turnuva gelecek yıllara taşınarak gelenekselleşecek" dedi.

Bülent ÜLKER/İBRADI, (DHA)

Foto: Turnuvadan foto - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement