Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (7) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (7)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (7)

Foto1-2-3-4.Antalyaspor oyuncuları açılışta motorsikletleri bizzat denedi.Foto5.ANTALYA'da yaşayan Rusları bir araya getiren Rusya Kültür ve Dostluk Derneği, 'En İyi Rusça Konuşma Yarışması' düzenledi.

11.05.2013 16:57

Foto1-2-3-4: Antalyaspor oyuncuları açılışta motorsikletleri bizzat denedi.

Foto5: Açılışta Antalya Emniyet eski müdürleri Ali Yılmaz ve Natık Canca, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve Başkan Akaydın ile bir araya geldi

===

En iyi Rusça konuşma yarışması

ANTALYA'da yaşayan Rusları bir araya getiren Rusya Kültür ve Dostluk Derneği, 'En İyi Rusça Konuşma Yarışması' düzenledi. Dernek başkanı Marina Sorakina'nın önderliğinde gerçekleşen yarışma, Özel Moskova Milletlerarası Okulu'nda yapıldı. Okulda ve kentteki kurslarda eğitim alarak Rusça dilini öğrenmek isteyenler arasında yapılan yarışma, renkli görüntülere sahne oldu. Minik çocuklar Rusça okudukları şarkılarla ayakta alkışlandı.

Rusya Kültür ve Dostluk Derneği Başkanı Sorakina, yarışmanın ilk kez yapıldığını, bundan sonraki yıllarda da geleneksel hale geleceğini söyledi. Sorakina, etkinliğe katılanlara bir de sürpriz yaptı. Bir yandan gitar çalan diğer yandan şarkı söyleyen dernek başkanı, müzikteki başarısını da gözler önüne serdi. Rusça söylenen şarkıların ardından sınıflara dağılan kursiyerler, Rusçalarıyla yarışmaya girerek jüriden not topladı.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Marina Sorakina, küçük kız çocuğu şarkı söylerken ve etkinliğe katılanlardan foto.

===

Gençlik Şenliği'nde rock rüzgarı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 4'üncü Antalya Gençlik Şenliği'nde sahne alan ünlü rock sanatçısı Ogün Sanlısoy, Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Şenliğin üçüncü gününde ilk olarak sahneye çıkan Korhan Futacı ve Kara Orkestrası, alanı dolduran gençleri seslendirdikleri parçalarla coşturdu.

Etkinliğin ilerleyen saatlerinde Ogün Sanlısoy, performansıyla geceye damga vurdu. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı, kendi eserlerinin yanı sıra, hafızalarda yer etmiş birçok ünlü sanatçının parçalarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Sanlısoy, Gençlik Şenliği'ni Antalyalılara hediye eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a teşekkür etti.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Konserden foto

===

Miniklerden yıl sonu gösterisi

TED Antalya Koleji 5 yaş ve 6 yaş grubu öğrencileri, yıl sonu gösterilerini anne, baba ve diğer aile büyüklerine başarıyla sundu. 5 ve 6 yaş yaş grubu öğrencilerinin drama, modern dans ve İngilizce koro gösterileri, yoğun alkış aldı. Yıl boyunca öğrendiklerinden bölümler sunan TED'li minikler, gösterilerdeki özgüven, yetenek ve sahnedeki duruşlarıyla 'büyümüş de küçülmüş' gibiydiler.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Gösterilerden foto

=== - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (7) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement