Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı

Antalya Büyükşehir Belediyesinin Şubat ayı meclis toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın başkanlığında yapıldı.

11.02.2014 19:01

Antalya Büyükşehir Belediyesinin Şubat ayı meclis toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın başkanlığında yapıldı.

Hüsnü Karakaş Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Otistik Bireyler Spor Kulübü Derneği arasında işbirliği protokolü yapılabilmesi için Mustafa Akaydın'ın yetkili kılınması oybirliği ile kabul edildi.

Mecliste, Bahçelievler Mahallesi 12581 ada 5 parseldeki kentsel ve bölgesel spor alanının batı cephesinde ada sınırının mülkiyet sınırına çekilmesine ilişkin 1/1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği de oy çokluğuyla kabul edildi.

Toplantıya, Muratpaşa Belediyesi için CHP'nin yeniden aday göstermediği Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım katılmadı.

Toplantı öncesi MHP Kepez Meclis Üyesi Mustafa Reşat Oktay CHP'ye, AK Parti Döşemealtı Meclis Üyesi Zafer Yörük ise bağımsız tarafına geçti.

Şubat Ayı Olağan Meclis'i diğer maddeleri görüşmek üzere Cuma günü saat 11.00'da tekrar toplanacak. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement