Antalya Büyükşehir Belediyesi, Naras Köprüsü'nü Yeniliyor - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Naras Köprüsü'nü Yeniliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaca cevap veremez hale gelen Manavgat’taki Naras Köprüsü’nü yeniliyor. Çalışmaların 2,5 ayda tamamlanması planlanırken ulaşımın aksamaması için Naras Çayı üzerindeki mevcut köprünün yanında geçici bir köprü yapıldı.

16.05.2023 11:16  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaca cevap veremez hale gelen Manavgat'taki Naras Köprüsü'nü yeniliyor. Çalışmaların 2,5 ayda tamamlanması planlanırken ulaşımın aksamaması için Naras Çayı üzerindeki mevcut köprünün yanında geçici bir köprü yapıldı.

Manavgat'ın Oymapınar güzergahında yer alan, çok sayıda mahallenin yanı sıra İbradı ilçesinin geçiş güzergahında bulunan ve son yıllarda yetersiz kalması nedeniyle en büyük sorunlarından bir tanesi haline gelen Naras Köprüsü yenileniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan projeyle köprünün yaklaşık 20 milyon bedelle 2,5 ayda tamamlanması planlanıyor.

YENİ KÖPRÜ DAHA UZUN VE GENİŞ OLACAK

Dikmen, Bucakşeyhler, Yukarı Işıklar, Tilkiler, Sevinç, Yaylaalan, Oymapınar ve İbradı ilçesinin kullandığı yolun üzerindeki Naras Köprüsü inşaatına, mevcut köprünün yıkımı ile başlanıldı. 7,5 metre genişliğinde 30 metre uzunluğunda olan mevcut köprü yıkılarak yerine 13 metre genişliğinde ve 33 metre uzunluğunda yeni bir köprü inşa ediliyor. Ulaşımın aksamaması için mevcut köprünün yanında Naras Çayı'na konulan banklar üzerine dolgu yapılarak geçici köprü yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Naras Köprüsü\'nü Yeniliyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Belediyesi, Naras Köprüsü'nü Yeniliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement