Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

MHP Antalya İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda Antalya’nın İbradı ilçesi Belediye Başkan adayı Mahmut Varol olarak açıklandı.

03.02.2014 15:08

MHP Antalya İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda Antalya'nın İbradı ilçesi Belediye Başkan adayı Mahmut Varol olarak açıklandı.

Parti binasında düzenlenen toplantıya MHP İl Başkanı Osman Çetin, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, MHP İbradı İlçe Başkanı A.Rıfat Taner, MHP Eski İl Başkanları Adem Altındal, Hüseyin Alkan ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Osman Çetin hafta sonunda da Konyaaltı ve Muratpaşa adaylarını açıklayacaklarını belirterek, "MHP İbradı adayımız 2004-2009 yılları arasında Ormana Belediye Başkanlığı yapmış Mahmut Varol'dur" dedi.

Ülkenin gidişatından rahatsız olan partilerin başında MHP'nin geldiğini belirten Çetin, "Son zamanlarda meydana gelen olaylarda iktidarın ne kadar problemli olduğunu görmekteyiz. Hep birlikte Antalya'da 55 gün sonra MHP, bütün başkan adaylarını, belediye başkanlığına getirecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile de taçlandıracak. Bunun için elimizde gelen bütün çalışmalarımızı adaylarımızla birlikte yürütüyoruz" dedi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik ise, Mahmut Varol'un İbradı Belediye Başkan adayı olarak getirilmesinden gurur duyduğunu belirterek, "İbradı Türk aydınlarının yetiştiği bir ilçedir. İnşallah bu güzel ilçeye Mahmut Varol başkan olacak. İbradı'da turizm potansiyeli çok yüksek ama bu potansiyel değerlendirilmemiştir. Biz Antalya'yı bütün olarak planlıyoruz. Antalya'yı bütün olarak yönetmeyi düşünüyoruz. İnşallah biz İbradı'yı turizmle tanıştıracağız" dedi.

MHP İbradı Belediye Başkan adayı Mahmut Varol ise kendisine verilen bu önemli görev için elimden gelen tüm çabayı göstereceğini belirterek, "Doğduğum yer İbradı. Ormana Belediye Başkanlığım döneminde görevimi en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum. Ülkem için varım, bölgem için varım, Antalya için varım. Bu yarışı başaracağımızdan eminim. Hiçbir zaman ayrıcalık yapmam, hizmet edenin elini öperim. Bu hangi parti olursa olsun. Kimseyi netice almak için karalamam. Kimseye çamur atmak gibi bir niyetim yoktur. Benim hayat felsefem de, siyasi felsefem de budur. Ama yanlışların her zaman karşısında olurum doğruların da yanında olurum. En büyük sınavımız önümüzde ki 30 Mart yerel seçimleri ve ardından gelecek olan genel seçimlerdir" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement