Antalya Devlet Konservatuvarına Yetenek Sınavıyla Öğrenci Alınacak - Son Dakika
Yerel

Antalya Devlet Konservatuvarına Yetenek Sınavıyla Öğrenci Alınacak

Antalya Devlet Konservatuvarına Yetenek Sınavıyla Öğrenci Alınacak

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde öğrenci alımı için yetenek sınavı yapacak.

05.06.2014 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde öğrenci alımı için yetenek sınavı yapacak.

Antalya Devlet Konservatuvarı, 2014-2015 eğitim öğretim yılı için 16 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında müzik ve bale ilkokulu, ortaokulu, müzik ve sahne sanatları lisesi ve lisans devresine öğrenci alımıyla ilgili özel yetenek ve performans sınavı düzenleyecek.

Konservatuvar Müdürü Ayşe Sezer, yaptığı açıklamada, geleceğin sanatçılarının sahneye ilk adımlarını konservatuvarlarda attıklarını belirtti. Sezer, "Çocuklarının yetenekli olduğunu düşünen tüm velilerin, yapılan özel yetenek sınavına çocuklarını teşvik etmesini istiyoruz" dedi.

Yeni eğitim öğretim dönemi için yapılacak özel yetenek sınavlarında geçen yıllara göre öğrenci kontenjan sayılarının artırıldığına değinen Sezer, sınavlarla ilgili detaylı bilginin www.akdeniz.edu.tr adresinden edinilebileceğini açıkladı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Devlet Konservatuvarına Yetenek Sınavıyla Öğrenci Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement