Antalya Emniyeti'nden Silah Kaçakçılığı Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya Emniyeti'nden Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Antalya Emniyeti\'nden Silah Kaçakçılığı Operasyonu
09.07.2014 16:30

Antalya, İstanbul ve Kilis'te yaklaşık 100 polisin eş zamanlı düzenlediği operasyonda 10 kişi yakalandı.

Antalya, İstanbul ve Kilis'te eş zamanlı düzenlenen operasyonda, silah kaçakçılığı yaptığı öne sürülen 10 kişi gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, silah kaçakçılığı yaptığı öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

Antalya, Manavgat ilçesi, İstanbul ve Kilis'te yaklaşık 100 polisin katılımıyla gerçekleşen operasyonda 10 kişi yakalandı.

Zanlıların ev ve otomobillerde yapılan aramada, 9 milimetre çapında Walter marka ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 8 fişek, Magnum marka yarı otomatik av tüfeği, bu tüfeğe ait fişek, 5 gram esrar ele geçirildi.

Aynı soruşturma kapsamında daha önce düzenlenen operasyonlarda da 6 kişinin gözaltına alındığı hatırlatıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Emniyeti'nden Silah Kaçakçılığı Operasyonu - Son Dakika


Advertisement