Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odası Başkanı Dere Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odası Başkanı Dere Açıklaması

"Alkol yasak saati başlangıcının 24.00'e çekilmesi yönünde taleplerimiz var. Büfecilerin, alışveriş merkezlerinin kapanmasından sonraki iki saat satış yapma istekleri bulunmaktadır"

09.09.2013 18:45

Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere, "Alkol yasak saati başlangıcının 24.00'e çekilmesi yönünde taleplerimiz var. Büfecilerin, alışveriş merkezlerinin kapanmasından sonraki iki saat satış yapma istekleri bulunmaktadır" dedi.

Dere, yaptığı yazılı açıklamada, 9 Eylül 2013 tarihinden itibaren uygulamaya konularak bakkal, market büfe ve bayileri kapsayan düzenleme gereği 22.00 ile 06.00 saatleri arasında alkollü içkinin perakende olarak satılamayacağını hatırlattı.

Yeni yasaya göre alkollü içkilerin işletme dışından görülecek şekilde vitrinlerde yer alamayacağını anlatan Dere, şöyle devam etti:

"Alkol yasağına uymayanlar hakkında 29 bin 303 lira ile 146 bin 527 lira arasında para cezası uygulanacaktır. Alkollü içkilerin lokanta, restorant, gece kulübü, bar ve benzeri yerlerde ise saat sınırlaması olmadan açık olarak bardakta tüketilebilecektir. Yasak saatinin başlangıcının 24.00'e çekilmesi yönünde taleplerimiz var. Büfecilerin, alışveriş merkezlerinin kapanmasından sonraki iki saat  satış yapma istekleri bulunmaktadır." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odası Başkanı Dere Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement