Antalyalılar Caza Doydu - Son Dakika
Yerel

Antalyalılar Caza Doydu

Antalyalılar Caza Doydu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Antalya Caz Festivali sona erdi.

23.06.2012 10:41

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Antalya Caz Festivali sona erdi. Beş gün süren festival, Türkçe cazın önemli isimlerinden Jülide Özçelik'in konseriyle tamamlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Antalya Caz Festivali sona erdi.

Aydın Esen ve Bob Moses ikilisinin verdiği konserle başlayan festival, sırasıyla Meltem Ege Sings Önder Focan Songbook, New Centropezn Jaz Quartet, Elif Çağlar ve Jülide Özçelik konserleri ile devam etti. Ücretsiz gerçekleştirilen konserlere Antalyalıların yanı sıra yabancı konuklar da yoğun ilgi gösterdi.

Caz Festivali, Türkçe cazın önemli isimlerinden Jülide Özçelik'in verdiği muhteşem konserle sona erdi. Antalya Kültür Merkezi'ndeki (AKM) konserde müzikseverler unutulmaz bir akşam yaşadı. Jülide Özçelik, kendi bestelerinin yanı sıra türküleri de genç caz müzisyenleriyle birlikte yorumladı.

Konserin ardından açıklama yapan sanatçı Jülide Özçelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin çok başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiğini kaydetti. Seyircinin güzel olmasından dolayı konserin çok güzel geçtiğini ifade eden Özçelik, "Benim için güzel bir anı oldu. Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalyalılar Caza Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement