Antrenman Sahası Sorunu Kısmen Çözüldü - Son Dakika
Yerel

Antrenman Sahası Sorunu Kısmen Çözüldü

Antrenman Sahası Sorunu Kısmen Çözüldü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün antrenman sahası sorunu kısmen çözüldü.

14.08.2013 10:32  Güncelleme: 10:37

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün antrenman sahası sorunu kısmen çözüldü.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ile görüşen Aydınspor 1923 Başkanı Süha Bayırlı takımın antrenmanlarını Adnan Menderes Stadı'nda yapabileceğini söyledi. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'a gerçekleştirdiği ziyaretin olumlu geçtiğini ifade eden Bayırlı, "Teknik heyetimiz bize sıkıntıyı iletti. Ben de Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ile görüştüm. Kendisi bize antrenman için Adnan Menderes Stadı'nı tahsis edebileceğini söyleyerek olumlu yaklaştı. Ayrıca, Mukan Perinçek Stadı ve Hüseyin Aksu tesislerindeki sahanın iyileştirilmesi için çabalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Bünyelerinde bulunan altı akademi takımının da tesis sorununu çözmeyi amaçladıklarını ifade eden Bayırlı, "İlhami Ortekin tesislerini altyapı ekiplerimiz kullanacak. Aydın Belediyesi 15 Ağustos'ta ihaleye çıkacak.15 Eylül'e kadar tesisler kullanıma geçecektir"diye konuştu.

"AÇIK TRİBÜN KOLTUKLANACAK"

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ise, Bayırlı ile görüştüklerini belirterek, "Aydınspor 1923 şehrimizin takımı. Haftanın belirli günleri Adnan Menderes Stadı'nda çalışabilecekler. Ayrıca açık tribünü koltuklandırmak istiyoruz. Bunun için ödenek çıkmasını bekliyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antrenman Sahası Sorunu Kısmen Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement