Arhavi Belediye Başkanı Hekimoğlu."Temizlik Hizmetlerinin Özelleştirilmesi Projesi ile Hizmet... - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Arhavi Belediye Başkanı Hekimoğlu."Temizlik Hizmetlerinin Özelleştirilmesi Projesi ile Hizmet...

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, temizlik hizmetlerinin özelleştirilmesi projesi ile hizmet kalitesini yükselttiklerini söyledi.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, temizlik hizmetlerinin özelleştirilmesi projesi ile hizmet kalitesini yükselttiklerini söyledi.

Hekimoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günlerde ivedilikle hayata geçirdikleri temizlik hizmetlerinin özelleştirilmesi projesi ile hizmet kalitesini yükselttiklerini belirtti.

Böylece Arhavi Belediyesi üzerindeki ciddi bir külfetin kaldırıldığını ifade eden Hekimoğlu, "Daha ekonomik şartlarda bu hizmeti Arhavi'ye, Arhavi insanına sunuyoruz" dedi.

Arhavi ilçesi cadde ve sokaklarının süpürülmesi, temizlenmesi ve çöplerin toplanması işi hizmet alımının, 13 Şubat'ta açık ihale usulü ile ihale edileceği bildirildi.

- ARTVİN

Kaynak: AA