Zonguldak'ta, bir kişinin arı sokması nedeniyle kalp krizi geçirerek öldüğü iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Küre ilçesindeki bir bankada görevli Şadan Ekici (47) Zonguldak'ta yapılan görevde yükselme sınavının ardından, ilçeye dönüşünde mola verdiği Çaycuma'da kalp krizi geçirdi.
Çaycuma Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ekici, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay sırasında Ekici'nin yanında bulunan yakınları, Ekici'nin arı sokması sonucu kalp krizi geçirdiğini öne sürdü.
Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi yetkilileri ise cenazede arı sokmasıyla ilgili bir bulguya rastlanmadığını bildirdi.
Muhabir: Mehmet Tuğcu/Sinan Özmüş
Yayıncı: Nurhan Çorlu - KASTAMONU
Son Dakika › Yerel › Arı Sokması Sonucu Kalp Krizi Geçirerek Öldüğü İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.