Gümüşhane'de arıcılara polen tuzaklı kovan altlığı dağıtıldı.
Gümüşhane Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce hazırlanan, "Arıcılara Polen Tuzağı" projesi kapsamında arıcılara polen tuzaklı kovanaltlığı dağıtılması dolayısıyla İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde tören düzenlendi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, burada yaptığı konuşmada, proje bedeli olan 20 bin liranın yarısının bütçelerinden, diğer yarısının ise arıcılar tarafından karşılandığını belirterek, proje kapsamında 125 arıcıya bin 250 adet polen tuzaklı kovan altlığı verildiğini söyledi.
Gümüşhane Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Irkın, Gümüşhane'de arıcılığının gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan proje ile arıcılıkla uğraşan yetiştiricilerin farklı arı ürünleri elde ederek bütçelerine katkı sağlamak ve tüketiciye değişik alternatifler sunabilmeyi hedeflediklerini ifade etti
- GÜMÜŞHANE
Son Dakika › Yerel › Arıcılara Polen Tuzaklı Kovan Altlığı Dağıtıldı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?