Arifiye Ramazan Ayını Coşkuyla Karşıladı - Son Dakika
Yerel

Arifiye Ramazan Ayını Coşkuyla Karşıladı

Arifiye Ramazan Ayını Coşkuyla Karşıladı

Arifiye Belediyesi’nce, Arifiye Kent Meydanı’nda düzenlenen Ramazan etkinliği programı Arifiyeli vatandaşların beğenisini kazandı.

06.06.2016 14:34

Arifiye Belediyesi'nce, Arifiye Kent Meydanı'nda düzenlenen Ramazan etkinliği programı Arifiyeli vatandaşların beğenisini kazandı.

Yoğun programı nedeniyle Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'nun katılamadığı Ramazan etkinliğine Arifiye Belediyesi Başkan Yardımcıları Lütfü Tansı ve Adnan Akbaş, İlçe Müftüsü Mehmet Uzunca, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Veysel Ünlü, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Programa Kur'an-ı Kerim okumada dünya şampiyonu hocalar Hızır Özkök ve Abdurrahman Ayar Kur'an-ı Kerim ziyafetiyle, imam Abdülmetin Balkanlıoğlu ise vaazları ile renk kattı. Gecenin finalinde ise Hz. Muhammed (SAV)'e olan sevgisini şiirlerle anlatan Dursun Ali Erzincanlı, seyircilerden yoğun alkış aldı.

Etkinliklerde konuşan Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Akbaş yaptığı açıklamada, "Millet olarak, ülkemizin siyasi, ekonomik ve terörizm başta olmak üzere her alanda saldırı altında olduğu, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde Müslümanlar olarak, on bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayına kavuşmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, Ramazan ayı boyunca her hafta Cumartesi günü geceleri, Ramazan Eğlence programları düzenleyeceğiz. Amacımız Mübarek Ramazan ayının manevi havasını vatandaşlarımızla bir arada yaşamak. Arifiyeli hemşerilerimiz başta olmak üzere, tüm Sakaryalıları Ramazan etkinliklerimize davet ediyor, Mübarek Ramazan ayınızı kutluyorum" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arifiye Ramazan Ayını Coşkuyla Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement