Arpaçay Daire Amirleri Akçakale Köyünde - Son Dakika
Yerel

Arpaçay Daire Amirleri Akçakale Köyünde

Arpaçay Daire Amirleri Akçakale Köyünde

Arpaçay Kaymakamlığı’nca 2 ayda bir düzenlenen daire amirleri toplantısına Akçakale Köyü ev sahipliği yaptı.

06.04.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arpaçay Kaymakamlığı'nca 2 ayda bir düzenlenen daire amirleri toplantısına Akçakale Köyü ev sahipliği yaptı.

Kaymakam Faruk Erdem, tarafından her 2 ayda bir farklı bir köyde yapılan "Daire Amirleri Toplantısı" bu sefer Akçakale köyünde yapıldı. Kurum amirleri ile birlikte sabah erken saatlerde yapılan ziyarette heyet, köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından köy konağı önünde karşılandı.

Akçakale köyündeki toplantının ilk ayağı vatandaşlarla yapıldı. Köylerinde bütün kurum amirleriyle bir araya gelen vatandaşlar doğrudan kurumların yürütmüş oldukları çalışmalarla ilgili müdürlerden bilgi alıp, çözmek istedikleri sıkıntıları dile getirdiler. Toplantı esnasında yerinde çözülemeyen sorunlarla ilgili de Kaymakam Erdem tarafından çözüm için ilgili kurum amirine talimat verildi. Toplantıdan memnun ayrılan vatandaşlar heyeti köylerinde ağırlamaktan memnun olduklarını ve kendilerinin köyde ziyaret edilmesinden çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kaymakam Faruk Erdem, resmi kurumlar ve vatandaşlar arasındaki iletişimi artırmayı ve vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında kurumların birbirleri ile koordineli bir şekilde çalışmalarının amaçlandığı köy ziyaretlerinde oldukça iyi sonuçlar aldıklarını belirtti.

Faruk Erdem, yapılan ziyaretle vatandaşın yanında olmak istediklerini fiili olarak kendilerine gösterdiklerini, sorunların çözümü için anında ve hızlı kararlar aldıklarını, köyleri daha önce görmeyen daire amirlerinin bu sayede köyleri tanıma fırsatı bulduğunu kaydetti.

Öte yandan Arpaçay Kaymakamlığı'nca 2 ayda bir farklı köyde düzenlenen daire amirleri toplantısının aralıksız devam edeceği bildirildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arpaçay Daire Amirleri Akçakale Köyünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement