Artuklu'da Temizlik Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Artuklu'da Temizlik Kampanyası Başlatıldı

Artuklu\'da Temizlik Kampanyası Başlatıldı

Artuklu Belediyesi, ilçede temizlik kampanyası başlattı.

10.07.2014 16:43  Güncelleme: 16:42

Artuklu Belediyesi'nce ilçede temizlik kampanyası başlatıldı.

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Emin Irmak, yaptığı açıklamada, ilçede başlattıkları kampanya ile tarihi kentte bulunan 31 cami ve 11 kilise başta olmak üzere tarihi mekanlara giden tüm yolların tazyikli suyla temizleneceği belirtti.

Kentin temiz yüzünü göstermek için yoğun bir çalışma içinde olduklarını vurgulayan Irmak, çalışmaların belediyenin 15 temizlik işçisi tarafından sürdürüldüğünü söyledi.

Irmak, çalışmalar sırasında araçların ilçenin dar sokaklarına girememesi nedeniyle yaklaşık 50 metre uzunluğundaki hortumlarla temizlik işlemlerinin sürdürüldüğünü dile getirerek, sokakların tazyikli suyla yıkanmasının ardından işçilerin ibadethanelerin tüm bölümlerini temizlediğini kaydetti.

Artuklu Belediyesi Eşbaşkanı Sevinç Bozan ise ilçede en çok ziyaret edilen yerler olan camiler, kiliseler ve tarihi yapıların temizliğine öncelik verdiklerini bildirdi.

Artuklu'nun farklı din, dil, kültür ve inanca sahip insanların hoşgörü ile yaşadığı bir ilçe olduğunu vurgulayan Bozan, "Tarihi bir ilçede görev yaptığımız için sorumluluğumuz çok. Bu nedenle çalışmalarımıza temizlikle başladık" diye konuştu. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artuklu'da Temizlik Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement