Artvin'de İftar - Son Dakika
Yerel

Artvin'de İftar

Artvin Valisi Kemal Cirit, şehit aileleri, gaziler ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri'nde barınan çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

02.07.2015 11:36

Artvin Valisi Kemal Cirit, şehit aileleri, gaziler ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri'nde barınan çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Özel bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine Vali  Kemal Cirit, şehit aileleri,  gaziler, çocuklar, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş,  İl Genel Meclis Başkanı Hasan Temiz ile bazı daire amirleri katıldı.

Cirit, konuklarıyla tek tek tokalaşarak bir süre sohbet etti. Şehit aileleri, gaziler ile çocukların kendileri için önemli olduğunu belirten Cirit, devlet olarak kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Açılan orucun ardından İl Müftüsü Kemal Uçkun tarafından dua okudu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvin'de İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement