Asimder'den Turizm Lisesi Müdürü Oğuz Şimşek'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Asimder'den Turizm Lisesi Müdürü Oğuz Şimşek'e Ziyaret

Asimder\'den Turizm Lisesi Müdürü Oğuz Şimşek\'e Ziyaret

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı Göksel Gülbey, Turizm ve Otelcilik Lise Müdürü Dr.

08.05.2012 15:16

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı Göksel Gülbey, Turizm ve Otelcilik Lise Müdürü Dr. Oğuz Şimşek'i makamında ziyaret etti.

ASİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Gülbey, Genel Sekreter Kurban Oluz, Sayman Ali İshak Altun, Denetleme Kurulu Başkanı Nazım Karadağ, Disiplin Kurulu Başkanı Şeref Iğdır ve Yönetim Kurul üyesi Erdoğan Keskin ile birlikte Turizm ve Otelcilik Lise Müdürü Dr. Oğuz Şimşek'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Göksel Gülbey, böyle bir lisenin Iğdır'da açılmasının çok isabetli bir karar olduğuna vurgu yaptı. Gülbey, turizm açısından doğa şartlarının elverişli olduğu, doğa nimeti olan Ağrı Dağı'nın Iğdır il sınırlarında olmasından dolayı bir doğa turizmi, yamaç paraşütü ve kış mevsiminde de faydalanılacağını söyledi. Gülbey,

"Ermenilerin Ağrı Dağı'nı her türlü malzemelerde özellikle kartpostallarının ve halıların üzerine fotoğrafını yaparak turizmlerine katkı sağlamaktadırlar. Biz şehrimiz sınırında bulunan bu doğa nimetinden faydalanmalıyız" dedi.

ASİMDER Başkanı Gülbey, öğrencilerin özellikle tarih derslerinde 1915-1918 yıllarında Ermenilerin bölgede yaptığı katliamların verilmesi ve Kılıçlar Soykırım Anıtı'nda da ayda iki kez uygulamalı ders görülmesi gerektiğini belirti.

Turizm ve Otelcilik Lisesi Müdürü Dr. Oğuz Şimşek ise; ASİMDER yönetim kurulunun yapmış olduğu ziyaretten çok memnun olduğunu, dernek çalışmalarını yörenin insanı olarak çok yakından takip ve taktir ettiğini belirti. Şimşek; tarih öğretmenlerinin 1915-1918 yıllarında bölgede Ermeni çetelerince gerçekleştirilen katliamları anlattıklarını ve ödevler vererek bilinçlendirdiklerini ve daha da önem vereceklerini belirtti.

Yapılan görüşmemin ardından ASİMDER Başkanı Gülbey, Turizm ve Otelcilik Lisesi Müdürü Dr. Oğuz Şimşek'e, Türk ve Azerbaycan bayrakları ile dernek logosunun üzerinde bulundu bayrakları hediye etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asimder'den Turizm Lisesi Müdürü Oğuz Şimşek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement