Askf'den Diyadin Gençlerbirliği Başkanı Polat'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Askf'den Diyadin Gençlerbirliği Başkanı Polat'a Ziyaret

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) üyeleri, kısa bir süre önce pankreas ameliyatı geçiren Diyadin Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Hanifi Polat'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

20.01.2013 13:39

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) üyeleri, kısa bir süre önce pankreas ameliyatı geçiren Diyadin Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Hanifi Polat'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, yaptığı yazılı açıklamada, Futbol İl Temsilci Mustafa Atılmış ve Amatör ligde mücadele eden kulüp yöneticileriyle Polat'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını belirtti.

Polat'ın ziyaretten oldukça memnuniyet duyduğunu ifade eden Kösedağ, ŞUNLARI KAYDETTİ:

"Rahatsızlığından dolayı önemli bir ameliyat geçiren Hanifi Başkan'ın en kısa sürede iyileşerek aramıza dönmesini bekliyoruz. Sağlık durumunu gayet iyi gördük. Kendisine tekrara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Allah şifa versin."

Muhabir: Fatma Güven/ Zehra Melek Çat

Yayıncı: Hasan Özkal - AĞRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Askf'den Diyadin Gençlerbirliği Başkanı Polat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement