Askon'dan Çelikcan'a "Hayırlı Olsun" Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Askon'dan Çelikcan'a "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Askon\'dan Çelikcan\'a "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri İmam Gazali Hiradağı, İlker Medeni, Bekir Aydemir ve Zeki Kızılkaya Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

11.05.2014 10:04

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri İmam Gazali Hiradağı, İlker Medeni, Bekir Aydemir ve Zeki Kızılkaya Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Hizmetlerine devam ettiklerini belirten başkan Çelikcan, bu dönem sosyal konutlara ağırlık vereceklerini belirtti. Adana'da yeni dönemden umutlu olduğunu belirten Çelikcan, "İşbirliği ve dayanışma Adana'mızın gelişmesine olumlu katkı sağlayacaktır" dedi.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ise, "Geçen 5 yılda çok güzel çalışmalar yaptınız. Yeni dönemde de başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Adana Şubesi olarak, Adana'da bütün kurum ve kuruluşlarla her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Adana'da her zaman işbirliği ve dayanışmadan yanayız" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Askon'dan Çelikcan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement