Atafen'de Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Atafen'de Mezuniyet Coşkusu

Atafen\'de Mezuniyet Coşkusu

Özel Atafen Lisesi'nde mezun olan 70 öğrenci önceki akşam düzenlenen mezuniyet töreni ile kep fırlattı.

26.05.2012 11:29

Özel Atafen Lisesi'nde mezun olan 70 öğrenci önceki akşam düzenlenen mezuniyet töreni ile kep fırlattı. Veliler ve öğretmenlerin katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı

Özel Atafen Lisesi 2011-2012 öğretim yılında 18. dönem mezunlarını verdi. Önceki akşam okul binasında gerçekleştirilen mezuniyet töreninde 26 kız, 44 erkek öğrenci olmak üzere toplam 70 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Atafen Koleji'ni bu yıl birinci olarak Begüm Gülsoy bitirirken, Sevim Buruk ikinci, Özgün Ahıpaşaoğlu'da okulu üçüncü olarak bitirdi. Düzenlenen mezuniyet töreninde tüm öğrenciler diplomalarını aldı ve kep fırlattı.

Mezuniyet törenine Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Okul Kurucusu Mehmet Tüysüz, Okul Müdürü Erhan Ürü, KOTO Meclis Başkanı Recep Ekşi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Mezuniyetin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ürü, "Işığı hiçbir zaman arkanıza almayın. Sizin en büyük ışık kaynağınız Atatürkçülük'tür. Yolunuz başka türlü aydınlanmasın" dedi.

Mezuniyet töreninde, okul birincisi Begüm Gülsoy bir konuşma yaparak yaş kütüğüne plaket çaktı, ardından 11. sınıf öğrencisi Kadir Onuk'a bayrağı teslim etti. Öğrencilere grup halinde diplomalarının verilmesinin ardından mezun olan öğrenciler öğretmenlerine ve ailelerine çiçek dağıttı. Arkadaş ve 10. Yıl Marşı eşliğinde kep fırlatan öğrenciler mezuniyet sevinci yaşayarak mutluluklarını aileleri ile paylaştı.

Mezuniyet töreninde Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy'ın kızı Gülce Ünlüsoy, KOTO Meclis Başkanı Recep Ekşi'nin oğlu Mesut Ekşi'de mezun oldu. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Recep Ekşi ve tüm iş adamlarından eğitime yatırım yapmalarını istedi. Çuhadar, "İzmit'in okul eksiği var. İş adamlarımızdan eğitime yatırım yapmalarını istiyoruz" açıklamalarında bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atafen'de Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement