Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanlığı, Atatürk'ün ölüm yıl dönümü ve Atatürk Haftası kapsamında, Atatürk fotoğraflarından oluşan bir fotoğraf sergisi açtı.
Bir alışveriş merkezinde hazırlanan sergide, 100'den fazla Atatürk fotoğrafı yer alıyor. CHP İl Sekreteri Müjgan Bilen, sergiyi açmaktan büyük bir onur duyduklarını belirterek, "Partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucu başkanı Atatürk'ün ölümünün 74. yıl dönümünde Gaziantep'te böyle bir sergi açmak, bizi onurlandırmıştır. Tamamı Atatürk fotoğraflarından oluşan bu sergiye, Gaziantep halkının yoğun ilgisi bizleri oldukça memnun etmiştir. İki gün açık kalan sergide hemşehrilerimiz Atatürk'ün ender görülen fotoğraflarını görünce çok sevindiler" dedi.
Bilen, serginin yanı sıra sergiye gelen ziyaretçiler için anı defteri de hazırladıklarını, sergiye gelen ziyaretçilerin bu anı defterine Atatürk'le ilgili görüş ve düşüncelerini yazdıklarını da sözlerine ekledi. - GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Atatürk Fotoğraflarından Oluşan Sergi Açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.