Atletler Milli Takım İçin Ter Döküyor - Son Dakika
Yerel

Atletler Milli Takım İçin Ter Döküyor

Atletler Milli Takım İçin Ter Döküyor

Muş Atletizm Kulübü Antrenörü Çetin Karataş yönetiminde çalışmalarını sürdüren atletler, milli takıma girebilmek için ter döküyor.

20.08.2015 11:29

Muş Atletizm Kulübü Antrenörü Çetin Karataş yönetiminde çalışmalarını sürdüren atletler, milli takıma girebilmek için ter döküyor.

Her yıl düzenli olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan atletizm kursları, Malazgirt'te yoğun ilgi görüyor. Malazgirtli minik öğrenciler ve gençler, Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün bünyesinde faaliyet gösteren Muş Atletizm Kulübü'nün ücretsiz olarak açtığı atletizm kurslarına kayıt yaptırarak yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Atletizm branşındaki minik öğrenciler ve gençler, her gün Malazgirt Şehir Stadı'na gelerek düzenli idmanlarını yaparak milli takıma girebilmek için antrenör Çetin Karataş nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Kendiside Malazgirtli olan Muş Atletizm Kulübü Antrenörü Çetin Karataş, "Günümüzde görüldüğü gibi okuyan ve kendini geliştiren bireyler birçok alanda başarı sağlamışlardır. Bizler de Muş Atletizm Kulübü olarak bize gelen minik sporcularımızı bu yönde geliştirerek, ileriki yıllarda milli bir atlet yapabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bende Malazgirt'te büyümüş bir atlet olarak buradaki yaşam koşullarını çok iyi biliyorum. Genelde bizim Malazgirt gençleri fabrika veya iş alanları olmadığı için kahve köşelerinde ömürlerini heba ediyorlar. Muş Atletizm Kulübü olarak Malazgirt'te yaşayan tüm vatandaşlarımıza, gençlerimize ve miniklerimize sesleniyoruz. Kulübümüze kayıtlarınızı yapın, bizlerde sizin sporcu kimliğinizi ortaya çıkaralım" şeklinde konuştu.

Her gün düzenli olarak gelip antrenmanlara katılan gençlerden Ali Sazak ve Diyar Karataş ise, "Bizler ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geldiği kadarıyla çalışmaya gayret ediyoruz. Akranlarımız sokaklarda boş boş gezerken bizi atletizmle tanıştıran Muş Atletizm Kulübü'ne çok teşekkür ediyoruz. Burada her gün düzenli antrenman yaparak milli takım seçmelerine hazırlanıyoruz"dediler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atletler Milli Takım İçin Ter Döküyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement