Attila'dan Esnaf Sanatkara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Attila'dan Esnaf Sanatkara Ziyaret

Attila\'dan Esnaf Sanatkara Ziyaret

Maliye Tarım ve Köy İşleri eski Bakanı İsmet Attila, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i makamında ziyaret etti.

24.04.2012 17:58

Maliye Tarım ve Köy İşleri eski Bakanı İsmet Attila, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i makamında ziyaret etti.

İsmet Attila'nın bakanlığı döneminde kooperatiflere ayrı bir önem verdiğini belirten Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, o günkü hizmetlerinin asla unutulmayacağını söyledi. Attila'nın dönemde gelişim gösteren Afyonkarahisar Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin şu an Türkiye'nin birinci sınıf kooperatifleri arasında olduğunu anlatan Birliktir, "Bakanlığınız dönemindeki hizmetleri unutmak mümkün değil. Esnaf ve sanatkara verdiğiniz önem o günlere dayanıyor. Başımızın üzerindeki yeriniz halen var ve olmaya devam edecek" dedi.

'Orta direk' şeklinde tabir edilen esnaf ve sanatkarın devlete yük olmayan ve ülke ekonomisine katkı sağlayan kesim olduğunu anlatan Attila ise, "Esnafın durumu ne kadar iyi olursa ülkenin kalkınması da o oranda iyi olacaktır. Esnafımız aldığı krediyi en iyi kullanan ve borcunu zamanında ödeyen kesim içinde olduğunu biliyorum. İlimizdeki geri ödeme oranı diğer illerde görünmüyor. Gerçekten takdire şayan bir başarı grafiği sergiliyorlar" diye konuştu.

(AKA­-SK-Y)

24.04.2012 17: 36: 57

TSI

NNNN - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Attila'dan Esnaf Sanatkara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement