Aydemir: 'Dadaş Vefasından Şüphemiz Yok' - Son Dakika
Yerel

Aydemir: 'Dadaş Vefasından Şüphemiz Yok'

Aydemir: \'Dadaş Vefasından Şüphemiz Yok\'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘1 Kasım seçimleri milletimiz için hayırlara vesile olsun. ülkemiz, bölgemiz ve il için hayırlısı ne ise o tecelli etsin.

31.10.2015 15:03

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, '1 Kasım seçimleri milletimiz için hayırlara vesile olsun. ülkemiz, bölgemiz ve il için hayırlısı ne ise o tecelli etsin. Zira bizim için önemli olan milli iradenin ifade bulması, ülkemiz ve şehrimizin istikrar sürecinde kalmasıdır' dedi.

MİLLİ İRADE VURGUSU

1 Kasım Genel seçimlerinin, her açıdan büyük bir önem taşıdığı, her seçmenin mutlaka sandık başına giderek iradesini ortaya koyması gerektiğini vurgulayan Milletvekili Aydemir, 'Sosyal ve ekonomik bazda ne ülkenin ne bölgenin ne de Erzurum'un kaybedecek zamanı yok. Siyasette istikrar özlemini hissettiğimiz 7 Haziran-1 Kasım sürecini yeniden yaşamamalıyız. Erzurumlu milli iradesini dadaşça bir kez daha ortaya koymalı, ülkenin yüksek menfaatleri noktasında istikrara güç vermelidir.' diye konuştu.

AK HAREKETİN KARDEŞLİK ÜSLUBU

1 Kasım Erken Genel Seçimlerinin ayı zamanda kardeşlik, milli birlik ve beraberlik açısından da önemli olduğunu hatırlatan Milletvekili Aydemir, 'Dadaşlar milli bütünlüğümüzü bozmak, kardeşliğe halel getirmek isteyenlere, sandıkta en iyi cevabı verecek, seçimin galibi kardeşlik, neticesi istikrar, süreci gelişme ve kalkınma olacaktır inşallah. Teveccüh ve destekler, Milli birlik ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere karşı tarihi bir duruş sergileyen AK Harekette odaklanacaktır. ' dedi.

HINIS'TAN OLTU'YA İSTİKRAR KARARLILIĞI

1 Kasım Genel Seçimleri sürecinde Erzurum'un tüm ilçe ve mahallelerini ziyaret ederek, dadaşlara konuk olduklarını, gittikleri her yerde Erzurumluyu istikrar tercihinde kararlı bulduklarını belirten Milletvekili Aydemir, 'Oltu'da yankılanan istikrar vurgusu Tekman'da, Karayazı'da ifade bulan birlik ve beraberlik mesajı Aşkale'de, Hınıs'ta kaydedilen kardeşlik çağrısı Uzundere'de yürekten paylaşıldı. Erzurum'un geleceğine yol bulacağı önümüzdeki süreç için dadaşlar tarihi bir karar verecek ve sandıkta yine tarih yazacaklardır. Bundan eminiz.' ifadelerini kullandı.

ERZURUM YİNE TARİH YAZACAK

Erzurum'un Türkiye'de tarihi duruşu, efkarı ve tercihleri ile Türkiye'de öncü il olduğunu, bu durumun 'Erzurum Türkiye'nin siyasi barometresi' şeklinde tanımlandığını bildiren Milletvekili Aydemir, 'Halka hizmeti hakka hizmet bilenlere, Milli iradeye saygıyı yol haritası edenlere her dönemde vefalı bir yaklaşım sergileyen dadaşlar, 1 Kasım'da da aynı hasletlerini sandığa yansıtacaklardır. ve inanıyoruz ki, kazanan Erzurum, kazanan milli irade olacaktır. Seçimin galibi Kurani manada kardeşliğe gönül verenler çıkacaktır. " dedi.

ERZURUM VEFA'DA BULUŞACAKTIR

Erzurumlunun, tarihe geçmiş, feraset ve basiretinin 1 Kasım erken Genel Seçimlerinde de siyasete bir mühür gibi kazınacağını, halkı AK bir üslupla inanç, teşebbüs ve fikir özgürlüklerine kavuşturanların destek ve teveccüh göreceğini söyleyen Milletvekili Aydemir, 'Erzurum ve Erzurumlunun dört yıllık geleceği adına oy kullanacak olan dadaşların AK tercihte buluşacaklarından kuşkumuz yok. Dadaşlar 1 Kasım'da yine hakça üslup ve yaklaşım sergileyenlere sadakatlerini ifade edecek, Erzurum bu seçimde de bir kez daha 'Vefa Şehri' olduğunu gösterecektir. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını, istikrar ve kardeşliğin kazanmasını niyaz ediyoruz. Milli iradeden gücünü alan AK Davamız, halkımızın duası, desteği ile milletimize yine hizmet verme şerefine erişecek ve ülkemiz sosyal ve ekonomik bağlamda AK zeminde geleceğine yol bulacaktır.' dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydemir: 'Dadaş Vefasından Şüphemiz Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement