Aydın 5. Ege İlleri Tanıtım Sergisinde Türkiye'yle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aydın 5. Ege İlleri Tanıtım Sergisinde Türkiye'yle Buluştu

Aydın 5. Ege İlleri Tanıtım Sergisinde Türkiye\'yle Buluştu

Aydın, Ankara'da devam eden '5.Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinlileri'nde Türkiye'nin farklı bölgelerinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilere tanıtılıyor.

23.04.2012 11:17

Aydın, Ankara'da devam eden '5. Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinlileri'nde Türkiye'nin farklı bölgelerinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilere tanıtılıyor.

Yurt dışı ve yurt için tanıtım faaliyetlerine hız veren Aydın, 19- 23 Nisan 2012 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen 5. Ege illeri Tanıtım Sergisi ve Etkinliklerinde tanıtılıyor. 19 Nisan'da başlayan 5. Ege İlleri Tanıtın Sergisi'nde Aydın'ın tanıtım çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Büyük ilgi gören Aydın standına AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve Ali Gültekin Kılınç ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şenay Başer ziyaret ederek beğenilerini ifade etti.

Aydın standında Aydın Kültür Turizm potansiyeli ile ilgili Apollon, Millet, Priene, Magnesia, Tralles, Nysa, Alinda, Alabanda, Aphrodisias ve diğer ören yerleri, halk kültürüne dayalı ürünler; deniz, kum, güneş turizmine yönelik olarak Kuşadası, Davutlar, Güzelçamlı Milli Park, Didim Altınkum sahilleri ve Akbük sahilleri; Doğa Turizmiyle ilgili olarak Menderes Deltası, Karina, Milli Park Faunası, Madran Yaylası, Paşa Yaylası, Karacasu Yaylası, Aydın'ın Traking alanları ve Termal Turizmi olarak genel potansiyeli tanıtılıyor.

Aydın Ticaret Borsası'nın Aydın'ın tanıtımına katkı olarak hazırladığı incirler, Aydın zeytini ve zeytinyağı ve kabak tatlısına fuardaki ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Aydın'ın tanıtımıyla ilgili olarak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nce hazırlanmış olan broşür, kitapçık, harita, CD ve afişler ziyaretçilere dağıtılıyor. Bunlarla birlikte her fuarda Aydın'ın tanıtımına büyük katkı sağlayan Aydın Ticaret Borsası'nın yeni ambalajıyla hazırlamış olduğu 'Aydın İnciri' Aydın standında ikram ediliyor.

5. Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri'nde Aydın'ın tanıtımı için Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Ülkesel Profesyonel Turist Rehberi-İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ahmet Demir, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit, Ankara Aydınlılar Derneği Genel Başkanı Ender Vardar, Aydin Ticaret Odası, Aydın Sanayi Odası ve Nazilli Belediyesi personeli ile Aydın esnafı koordineli ve özverili bir şekilde Aydın'ın tanıtımı için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın 5. Ege İlleri Tanıtım Sergisinde Türkiye'yle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement