Aydın'ın Çine ilçesinde Hacı Adayları Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Aydın'ın Çine ilçesinde Hacı Adayları Uğurlandı

Aydın\'ın Çine ilçesinde Hacı Adayları Uğurlandı

Aydın'ın Çine ilçesinde bu yıl hacca gidecek olan vatandaşlar, Merkez Çarşı Camii önünde düzenlenen uğurlama programıyla kutsal yolculuklarına uğurlandı. Programda duygusal anlar yaşandı ve İlçe Müftüsü Yahya Ofşin, hacı adaylarının kutsal yolculuğa çıktıklarını vurguladı.

22.05.2024 11:19

Aydın'ın Çine ilçesinde bu yıl hacca gidecek olan vatandaşlar, Merkez Çarşı Camii önünde düzenlenen uğurlama programıyla kutsal yolculuklarına uğurlandı.

Program, görevlilerin okuduğu ilahi ve kasidelerle başladı. Hacı adaylarının ve yakınlarının katıldığı etkinlikte duygusal anlar yaşandı. İlçe Müftüsü Yahya Ofşin, yaptığı konuşmada hacı adaylarının kainatın kalbine doğru kutsal bir yolculuğa çıktıklarını vurguladı. Ofşin, "Sizler Allah'ın misafirlerisiniz. Döndükten sonra da oralarda kazanmış olduğunuz güzel hasletleri devam ettirmeniz büyük önem taşımaktadır" dedi.

Program, İlçe Müftüsü Ofşin'in yaptığı dua ile son buldu. Hacı adayları, yakınlarının duaları ve iyi dilekleri eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'ın Çine ilçesinde Hacı Adayları Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement