Aydın'ın Genç Güreşçileri Minderde Boy Gösterdi - Son Dakika
Yerel

Aydın'ın Genç Güreşçileri Minderde Boy Gösterdi

Aydın\'ın Genç Güreşçileri Minderde Boy Gösterdi

Aydın’da 95 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Serbest ve Grekoromen Stil 15-17 yaş Güreş İl Birinciliği müsabakaları genç güreşçilerin mücadelesine sahne oldu.

26.01.2014 09:38

Aydın'da 95 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Serbest ve Grekoromen Stil 15-17 yaş Güreş İl Birinciliği müsabakaları genç güreşçilerin mücadelesine sahne oldu.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Güreş İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programında yer alan Serbest ve Grekoromen Stil 15 - 17 yaş Güreş İl Birinciliği müsabakaları Mimar Sinan Spor Salonunda yapılan maçlarla sona erdi.

Serbest stilde 45 sporcu ve grekoromen stilde ise 50 sporcunun katıldığı müsabakalar sonucunda ilk üç dereceyi elde eden sporcular şu şekilde oluştu:

Serbest Stilde; 39-42 kilogramda Şamil Yörük, Akın Meke ve Muhammet Dibek. 46 kilogramda Mustafa Yıldız, Mahut Değirmen ve Mükerrem Aksoy. 50 kilogramda Cihan Kalender, Cafer Occay, Ali Nam ve Mustafa Bozkurt. 54 kilogramda Himmet Bağcan, Alperen Türkmen, Batuhan Yılmaz ve Hasan Çetin. 58 kilogramda Sezer Bozkurt, İsmail Gün, O. Kaan Türkmen ve Semih Yavuz. 63 kilogramda Harun Gümüş, A.Nuri Güç, Y. Emre Karaman ve Kadir keser. 69 kilogramda Mustafa Meşe, Alpreren Akay, M. Çağrı Gümler ve Serkan Kılıç. 76 kilogramda Arif Özen, Alperen Sezen ve Mehmet Bayrak. 85 kilogramda Alper Çınar, Y. Emre Candan, Hazar Yıldırım ve Fırat Bulut. 85+100 kilogramda Veli Sabırlı.

Grekoromen Stilde; 39-42 kilogramda Şamil Yörük, Can Atak, Akın Meke ve Muhammet Dider. 46 kilogramda Ali Nam, Mustafa Yıldız, Mahmut Değirmen ve Mert Üzüm. 50 kilogramda Cihan Kalender, Recep Kaya, Sezer Şeker ve Mustafa Bozkurt. 54 kilogramda İsmail Gün, Batuhan Yılmaz, Amrak Akcan ve Himmet Bağcan. 58 kilogramda Oğuz Kaan Türkmen, Semih Yavuz, Kamil Beyter ve Sezer Bozkurt. 63 kilogramda Alperen Akay, Ali Kuvvetli, Harun Gümüş ve Mustafa Kafacı. 69 kilogramda Mustafa Meşe, H. Can Gümlek, Serkan Kılıç ve Kadir Eser. 76 kilogramda M. Alperen Sezen, Arif özen ve Mehmet Bayrak. 85 kilogramda Alper Çınar, Y. Emre Candan, Fuat Bulut ve Hazar Yıldırım. 85+100 kilogramda Veli Sabırlı ve Haydar Eğik. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'ın Genç Güreşçileri Minderde Boy Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement