Aydın Protokolünden Bayram Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Aydın Protokolünden Bayram Ziyaretleri

Aydın Protokolünden Bayram Ziyaretleri

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Kurban Bayramı’nın ilk gününde asker, polis, yaşlı ve hastaları ziyaretinin ardından il protokolüyle bayramlaştı.

04.10.2014 12:13

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Kurban Bayramı'nın ilk gününde asker, polis, yaşlı ve hastaları ziyaretinin ardından il protokolüyle bayramlaştı.

Aydın Valiliği'nin Kurban Bayramının ilk gününde bir dizi bayramlaşma etkinliği düzenledi. Vali Ayyıldız'a etkinlikler sırasında Bölge Jandarma ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, Halil Canavar ve Faruk Güngör, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, İl Jandarma Komutanı J. Kur. Albay Emre Furat, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, İl Müftüsü Ömer Kocaoğul ve kurum amirleri eşlik etti.

Kurban Bayramı ziyaretlerine Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığı personeli ile bayramlaşarak başlayan Vali Ayyıldız, İl Emniyet Müdürlüğü ve PMYO personeli ve Aydın Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Aydın Devlet Hastanesi acil polikliniğindeki hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Ayyıldız, Şehit Polis Kadir Ergül Eskici'nin eşi Aysan Eskici ve ailesinin bayramını kutladı. Vali Ayyıldız, bayramlaşma programını DSİ misafirhanesinde birim amirleri, memurlar, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bayramlaşarak tamamladı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Vali Ayyıldız, Kurban Bayramı dolayısıyla Aydın protokolüyle bir araya gelmekten ötürü mutlu olduğunu söyledi. Bayramlaşma katılan kurum ve kuruluşların temsilcilerinin bayramlarını kutlayan Ayyıldız, "Bayramlar, bizim inancımızda önemli bir yere sahiptir. Herkese bayram coşkusu içinde geçecek uzun bir ömür temenni ediyorum. Nice nice bayramlara sağlık ve esenlik içerisinde ulaşmalarını temenni ediyorum. İnşallah, böyle güzelliklerimizi, milli birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ilimizi daha iyi bir noktaya taşımayı ve ilimizin sorunlarını hep beraber kucaklayıp çözmeyi arzu ediyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Protokolünden Bayram Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement