Aydınlı Öğretmenlerden, Öğretmenler Günü Konseri - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Öğretmenlerden, Öğretmenler Günü Konseri

Aydınlı Öğretmenlerden, Öğretmenler Günü Konseri

Aydın’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen ‘Hicazdan Caza’ konseri büyük beğeni topladı.

25.11.2016 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen 'Hicazdan Caza' konseri büyük beğeni topladı.

Aydın Kültür Merkezinde verilen konsere, Aydın Vali Yardımcısı Halil Canavar, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İlçe Şube Müdürleri, Kurum ve kuruluşların müdürleri, STK Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve aileleri katıldı. Öğretmenlerden oluşan koro dinleyiciler tarafından büyük bir beğeni alarak dakikalarca ayakta alkışlandı. Ülkenin farklı yörelerinden çalınan türküler dinleyicileri diyar diyar gezdirdi. Kuzeyinde Giresun, Güneyinde Şanlıurfa, Batısında Aydın, Doğusunda Ağrı yörelerine kadar bir çok yörenin türkülerini seslendiren koro dinleyicilere unutulmaz bir dinleti bıraktı.

Konser sonrası açıklama yapan Aydın Vali Yardımcısı Halil Canavar, kendisini TRT stüdyolarında hissettiği ifade ederek,"Kendimi TRT stüdyolarında hissettim. TRT korosundan aşağı kalır bir yanınız yok çok beğendim. Yüreklerinize, dillerinize sağlık. Hepinizi en içten dileklerimle tebrikrik ediyorum. Şuana kadar burada düzenlenen yerel guruplar adına en iyi konserdi. Türkülerle bizleri diyar diyar gezdirdiniz. İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre'ye ve eğitim camiasına gönül vermiş herkesi tebrik ediyorum. Böyle bir anlamlı günde aranızda olmaktan mutluyum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ise,"Bu anlamlı günde emeği geçen herkese teşekkür ve tebrik ediyorum. En kötü günümüz böyle olsun"diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Öğretmenlerden, Öğretmenler Günü Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement