Aydınspor 1923 Genç Yetenekleriyle Nefes Alacak - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Genç Yetenekleriyle Nefes Alacak

Aydınspor 1923 Genç Yetenekleriyle Nefes Alacak

Aydınspor 1923 Alt Yapı Koordinatörü Göksel Özdemir, Aydın’daki futbol anlayışına yeni bir portföy kazandırmaya çalıştıklarını ifade ederek, Aydınspor 1923’ü 3-5 yıl içinde hem oynatan hem de gelir elde eden bir konuma kavuşturacaklarını belirtti.

18.08.2015 09:13

Aydınspor 1923 Alt Yapı Koordinatörü Göksel Özdemir, Aydın'daki futbol anlayışına yeni bir portföy kazandırmaya çalıştıklarını ifade ederek, Aydınspor 1923'ü 3-5 yıl içinde hem oynatan hem de gelir elde eden bir konuma kavuşturacaklarını belirtti.

Aydınspor 1923 Alt Yapı Koordinatörü Göksel Özdemir, Aydın futbolunun geleceğini oluşturmak için çalıştıklarını işaret etti. Alt yapı konusunda kulübün ısrarcı olması gerektiğini vurgulayan Özdemir, A takımda genç oyunculara şans veren bir zihniyet olduğu sürece Aydınspor 1923'ün istediği konuma ulaşacağını dile getirdi. Aydınspor 1923 kulübünün genç oyunculara yönelik projelerinde ısrarcı olması gerektiğini dikkat çeken Özdemir, Aydınspor 1923'ün genç yeteneklere A takımda şans verdiği zaman meyvelerini toplamış olacağını öne sürdü.

Aydınspor 1923 olarak yaz sezonunda ara vermeden yeni sezona hazırlandıklarını belirten Özdemir, "Yaz kış devam eden futbol okullarımız var. Geçen sezon bittikten sonra hiç ara vermeden toplam 9 kategoride çalışmalarımız devam ediyor. Proje grupları oluşturarak her yaş kategorisinde özel antrenmanlar yaptık. İlhami Ortekin Tesisleri'nde 15-16-17 yaş kategorilerinde Türkiye şampiyonası grupları Aydın'a geldi. Biz önceden diğer şehirlere gidip grup maçlarını izlerken yaklaşık 40 takımı burada izleme fırsatı bulduk. Turnuvalar sonunda beğendiğimiz oyuncular oldu ve Aydınspor 1923'e de kazandırdıklarımız oldu. Ayrıca yaklaşık 700 civarında öğrencinin katıldığı ilkokullar arası da futbol turnuvası düzenledik. Geçtiğimiz günlerde de büyük takımların ve bölgemizdeki yerel lig takımlarından yaklaşık bin 500 futbolcunun katıldığı futbol okulları şenliği yaptık. Bu tür organizasyonlarla Aydınspor 1923'ün vizyonunu geliştirmeye çalışıyoruz. Ailelerin, takımların, kulüplerin, antrenörlerin bize sempatik bakmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Aydınspor 1923'te de bu imajı oluşturduğumuz düşünüyorum" dedi.

"AYDINSPOR 1923 MEYVELERİNİ TOPLAMAYA BAŞLADI"

Aydınspor 1923 A takımında önceki yıllara göre bu yıl özellikle bir gençleştirme çalışmasının olduğunu ve bu durumun çok olumlu olduğunu kaydeden Özdemir, "Artık aileler bize kendi elleriyle çocuklarını getirmeye başladı. Tercih edilen bir alt yapı ve futbol akademisi konumuna geldiğimizi düşünüyorum. Bu konularda mevcut yönetimimizin desteği sonsuz devam ediyor ve alt yapıya da çok önem veriyorlar. Kulübümüzün politikası gereği gelecek 3-4 yıl içinde alt yapıdan yetişmiş oyuncularımızın A takımda oynamasını hedefliyoruz. Tabi bu da sabırla olacak. Önümüzdeki yıllarda Aydınspor 1923 hem oynatan hem de gelir elde eden bir konum haline gelecek. Genç yeteneklerimizi A takıma göndermeye başladık ve Aydınspor 1923 meyvelerini toplamaya başladı" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Genç Yetenekleriyle Nefes Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement