Aydınspor 1923 Tarsus Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Tarsus Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Aydınspor 1923 Tarsus Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Aydınspor 1923, hafta sonu evinde ağırlayacağı Tarsus İdman Yurdu maçının hazırlıklarını devam ediyor.

20.11.2015 08:24  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, hafta sonu evinde ağırlayacağı Tarsus İdman Yurdu maçının hazırlıklarını devam ediyor.

Aydınspor 1923'te alınan Eyüp galibiyeti ile yüzler gülmeye başlarken siyah beyazlılar iki günlük iznin ardından Tarsus İdman Yurdu hazırlıklarına devam ediyor. Siyah beyazlılarda antrenmana sakatlığı bulunan Serdar Karaduman ve Kaan Çebi katılmadı. Sakatlığı geçen Hasan Erbey'in Tarsus maçında forma giymesi beklenirken kaleci Evren'in ise bir hafta daha sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

"ÇOK NET POZİSYONUNDAN YARARLAMADIK"

Eyüp maçından önce takımla birlikte çok az antrenman yapabilme fırsatının olmasına rağmen takımının söylenenleri iyi bir şekilde yerine getirdiğini kaydeden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tolga Doğantez, "Söyleyerek, konuşarak antrenörlük olmaz. Ne oynamak ve oynatmak istiyorsanız takımınıza pratik yaptırmak zorundasınız. Bu maçın benim için önemli bir gösterge olacağını söylemiştim. Söyleyerek bile olsa futbolcularımın niyeti ve yapmak istediklerini akılda kalanları sahaya yansıtmaları ve ilk 15-20 dakikayı inanılmaz özveri ve sisteme bağlı olarak oynamaları beni çok mutlu etti. Çok net gol pozisyonlarından yararlanamadık ve 20.dakika maç 4-0 olsaydı ben şaşmazdım. Rakibi baskı altına alıp pozisyon vermiyorsanız iyi yoldasınız demektir. İlk yarı hemen hemen pozisyon vermedik ve duran toptan kornerden golü yedik. İyi oynarken böyle yenmiş goller ve kaçan yüzde yüz pozisyonlar takımın demoralize olmasına neden olur. Oyunun içinde bu tip olumsuz geri dönüşler olurken takımım yine oyundan kopmadı ve oyunun son bölümüne kadar gayretli bir biçimde bütün mücadelesini sürdürdü. Eyüp maçında defalarca demoralize olmamıza rağmen takımım buna karşı da çok iyi tepki verip galip gelmeyi başardı" dedi.

"OYUNCULARIMIN TEPKİSİ İYİ OLDU"

Bu hafta zamanlarının olduğunu ve taktikle ilgili sıkıntıları aşacaklarını vurgulayan Doğantez, "Uzatmalarda golün gelmesine ben çok sevindim. Maç farklı bitmiş olsaydı takım maç sonu bu kadar enerji dolu olmazdı. Altı haftadır galip gelemeyen bir takım nedeniyle takımda enerji patlaması oldu. Oyuncularım bana çok iyi elektrik verdi. Yapmak istediğimiz şeyleri yapabilme potansiyelleri olduğunu gösterdiler. Ama bunlar lafla sözle olmaz bunu idman ve pratikle desteklememiz lazım. Hafta sonuna kadar taktikle ilgili çalışacağız ve kafaya bazı şeyler daha iyi yazılacak" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Tarsus Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement