Aydınspor 1923'te Teknik Direktör Arayışları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Teknik Direktör Arayışları Sürüyor

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'te, teknik direktör arayışları sürüyor.

01.01.2012 11:47

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'te, teknik direktör arayışları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, teknik direktör Tevfik Ata Tekin ile yolların ayrılmasından sonra yeni bir teknik direktör arayışı içine giren Aydınspor 1923 yönetimi, Bozüyükspor'dan ayrılan Gürses Kılıç ile yaptığı görüşmede, genç teknik adamın kulübüyle olan alacak meselesi yüzünden anlaşma sağlayamadı.

Kulüp Basın Sözcüsü Suat Deniz, yaptığı açıklamada, yerel ve bölgesel basında çok sayıda ismin Aydınspor 1923'ün teknik direktörü olarak gösterildiğini, ancak henüz anlaşılmış bir isim olmadığını belirtti.

Takımın başına geçecek ismin mutlaka, tecrübeli, futbol kamuoyunda başarılarıyla bilinen bir teknik direktör olacağını ifade eden Deniz, teknik direktör konusunun en geç 2 gün içinde netleşeceğini kaydetti.

Öte yandan ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Aydınspor 1923'te, futbolculara 4 Ocak Çarşamba gününe kadar izin verildi.

Sportif direktör Fatih Dereli, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, Diyarbakır'da alınan 1 puanın küçümsenmemesi gerektiğini, ligin ikinci devresinde alınan bu puanın öneminin daha iyi anlaşılacağını ifade etti.

Karşılaşma boyunca 3-4 net gol pozisyonu yakaladıklarını, ancak bunlardan sadece birini değerlendirebildiklerini dile getiren Dereli, "Aldığımız 1 puan, bize basamak atlattı. Bu ligde her an her şey olabilir. Çarşamba günü 2. yarı çalışmalarına başlayacağız. Artık ikinci yarıya bakıyoruz" dedi.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Teknik Direktör Arayışları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement