Aydınspor 1923 Zafer Cansız'ı Transfer Etti - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Zafer Cansız'ı Transfer Etti

Aydınspor 1923 Zafer Cansız\'ı Transfer Etti

Spor Toto 3.Lig takımlarından Aydınspor 1923, Balıkesirspor'dan 1.91 boyundaki stoper Zafer Cansız'ı bir yıllığına kiraladı.

04.07.2012 15:00

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923, Balıkesirspor'dan 1.91 boyundaki stoper Zafer Cansız'ı bir yıllığına kiraladı. Genç oyuncu, Aydın'a gelerek, yöneticilerle el sıkıştı.

AYMENDO tesislerinde yapılan protokol ile kendisini bir yıllık siyah-beyazlı kulübe bağlayan 24 yaşındaki genç oyuncu Aydın'a eski takım arkadaşı Sinan Uzun'un tavsiyesi ile geldiğini belirtti.

Siyah-beyazlı kulüpte Sinan'ın dışında Emre İşçiler ve Ahmet Altın ile tanıştığını belirten 1.91'lik dev stoper, "Büyük bir camiaya geldim. Aydınspor 1923, isim olarak iyi yerleri hak ediyor. İnşallah takımımın başarısına katkıda bulunurum" dedi.

Trabzonspor'un altyapısından yetişen Zafer Cansız, sırasıyla Maltepespor, Ofspor, Akhisar Belediyespor, Torbalıspor ve Balıkesirspor'da forma giydi.

DİNÇEL: "HÜCUMDA DA KATKI SAĞLAYACAK"

Takımın var olan gücüne güç katmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel ise, "İhtiyaç gördüğümüz bölgelere iyi transferler yapmaya çalışıyoruz. Dünya futbolunda şu anda duran top gerçeği var. Zafer'den sadece defans anlamında yararlanmayacağız. Zafer'i transfer ederken skor üretmesi amacını da güttük" diye konuştu.

Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi objektiflere 4 numaralı formasıyla poz verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Zafer Cansız'ı Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement