Aydınspor'un Hücum Hattı Görev Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Aydınspor'un Hücum Hattı Görev Bekliyor

Aydınspor\'un Hücum Hattı Görev Bekliyor

Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup takımlarından Aydınspor'un hücum gücünü çeken Emir, Serdar ve tecrübeli golcü Recep Dalman göreve hazır olduklarını söyledi.

12.09.2014 11:37  Güncelleme: 11:59

Aydın 1. Amatör Küme 4.Grup takımlarından Aydınspor'un hücum gücünü çeken Emir, Serdar ve tecrübeli golcü Recep Dalman göreve hazır olduklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Aydınspor'da yüzler gülerken, ilk hafta BAY olmanın avantajı kullanılmaya çalışılacak. Henüz lige hazır olmayan Aydınspor antrenmanlarını sürdürürken, golcüler görev bekliyor.

Geçtiğimiz sezon attığı kritik gollerle takımını taşıyan Serdar Ünal ve Recep Dalman aralarına Emir'in katılmasıyla gol yükünü çekeceklerini söyledi. Forvet arkasında Arda Gönen gibi bir pasörün bulunmasının memnuniyet verici olduğunu kaydeden üçlü, "Aydınspor formasının ağırlığının farkındayız. Bu sezon bizim için çok önemli. Bu önemli sezonda seyircimizin, Aydınspor sevdalılarının desteğini bekliyoruz. Kritik bir ligde oynuyoruz. Kolay bir sezon olmayacak" dedi.

Recep Dalman'ın tecrübesinin takıma çok şey katacağını belirten forvet oyuncusu Hilmi Emir Utkun, "Benim amacım 30 gole ulaşmak. Takımımız ivme kazanmaya başladı. Hep birlikte olarak, birlikte hareket ederek şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum. Takım arkadaşlarım bunu başarabilecek güçte. Bu büyük camiaya şampiyonluk hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

Genç golcü Serdar'da geçen sezon ki performansının üzerine koyarak ilerleyeceğini sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor'un Hücum Hattı Görev Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement