Ayesob Başkanı Çetindoğan, Ay-siad Üyelerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Ayesob Başkanı Çetindoğan, Ay-siad Üyelerini Ağırladı

Ayesob Başkanı Çetindoğan, Ay-siad Üyelerini Ağırladı

Aydın Yönetici ve Sanayici İş adamları Derneği (AY-SİAD) Yönetim kurulu üyeleri Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Selahattin Çetindoğan’ı makamında ziyaret ederek üzerinde çalıştıkları esnaf projeleri için birliktelik teklif etti.

10.12.2015 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Yönetici ve Sanayici İş adamları Derneği (AY-SİAD) Yönetim kurulu üyeleri Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Selahattin Çetindoğan'ı makamında ziyaret ederek üzerinde çalıştıkları esnaf projeleri için birliktelik teklif etti.

AY - SİAD Yönetim Kurulu üyelerini Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Selahattin Çetindoğan ve Genel Sekreter Mustafa Çağlayan karşıladı. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar odaları Birlik Başkanlığındaki ziyarette, AY-SİAD Başkanı Özen Gündüz, Başkan Yardımcıları Cemil Toral, İlyas Evin, Genel Sekreter Hüseyin Erbilge, Sayman Alperen Işılak, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Özkan, Fırat Barışık ve Dernek Üyesi Ali Mendirme katılırken Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan ve Genel Sekreter Mustafa Çağlayan katıldı.

AY - SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özen Gündüz, yaptığı açıklamada; "Aydın son yıllarda sanayi tesisleri, iş gücü ve yakalamış olduğu ivme ile Türkiye'ye ekonomisine önemli katkı sağlayan ürünleri ile model olan iller arasında yerini almaktadır. Sanayi, Tarım, Hizmet Sektörü, İnşaat, Mobilya, Turizm gibi sektörlerde öncü firmalarımızla her geçen gün gelişmekteyiz. Bu gelişmeleri yönlendirecek sivil toplum kuruluşlarının olması gerekmektedir. Türkiye'de konuşulan, örnek alınan yaptığı üretimle ekonomisiyle, ticaretiyle ihracatıyla isminden söz ettiren bir il haline gelmek için bizler Sivil Toplum Kuruluşları olarak çalışmak istiyoruz. Bizler işletmeci olarak esnafın sıkıntılarını da çok iyi biliyoruz. Sizler ile bu sıkıntıların giderilmesi için neler yapabiliriz bunu konuşmaya geldik. Büyümek çeşitli sıkıntıları da beraberinde getirmektedir. Sorunların çözümü noktasında, ilin tanıtımı noktasında gelişime, üretime istihdama, ticarete katkı koyabilmek adına çok güzel çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu çalışmalarımızı Aydın esnaf ve sanatkarlar odaları birliği ile de yapmak için sizlere ziyarette bulunduk" dedi.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Selahattin Çetindoğan da, AY - SİAD'ın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Bizler sivil toplum kuruluşları olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekmektedir. Biz Sivil toplum kuruluşları olarak tek tek değil birlikte hareket edersek yapılmayacak iş olmaz. Bu hususta birlikte çalışmalar yapabiliriz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayesob Başkanı Çetindoğan, Ay-siad Üyelerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement