Ayrılık Müziği" İzleyiciden Tam Not Aldı - Son Dakika
Yerel

Ayrılık Müziği" İzleyiciden Tam Not Aldı

Ayrılık Müziği" İzleyiciden Tam Not Aldı

Şehir Tiyatrosu’nun Ayrılık Müziği adlı tiyatro oyunu tiyatro severlerden tam not aldıKocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın yeni oyunlarından “Ayrılık Müziği” tiyatro severlerden tam not aldı.

02.04.2015 16:02

Şehir Tiyatrosu'nun Ayrılık Müziği adlı tiyatro oyunu tiyatro severlerden tam not aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın yeni oyunlarından "Ayrılık Müziği" tiyatro severlerden tam not aldı. Seçil Mutlu ve Utku Oğuz'un mükemmel performanslarıyla büyük alkış aldığı eseri Marguerste Duras kaleme aldı. Çevirisini ise Gökçin Taşkın yaptı. Yönetmenliğini Ahmet Yaşar Özveri'nin yaptığı oyun 6 Mayıs tarihine kadar her Çarşamba akşamı saat 20.00'de SDKM Oda Tiyatrosu'nda sahnelenecek.

SDKM'de gerçekleşen prömiyere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Şehir Tiyatroları Şube Müdürü Turgut Çakar, Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Çevik ve kalabalık bir seyirci katıldı. Prömiyeri yapılan Ayrılık Müziği adlı oyun; Dört yıla yakın bir süredir ayrı yaşayan Anne Marie Roche ve Michel Nollet'in boşandıkları günün akşamı yıllar sonra ve aşklarının en tutkulu anılarıyla yüklü bir otel lobisinde bir araya gelişlerini konu ediyor.

Seyircinin dakikalarca ayakta alkışladığı oyun sonrası Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Çevik oyun ekibine teşekkür etti. Ardından "Ayrılık Müziği" ekibine çiçek takdim edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayrılık Müziği' İzleyiciden Tam Not Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement