Ayso'dan Vali Ayyıldız'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ayso'dan Vali Ayyıldız'a Ziyaret

Ayso\'dan Vali Ayyıldız\'a Ziyaret

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, yönetim ve meclis üyeleri Vali Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti.

18.09.2013 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, yönetim ve meclis üyeleri Vali Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti.

Vali Ayyıldız'ın makamında gerçekleşen ziyarete AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin'in yanı sıra Meclis Başkan Yardımcısı Sermin Kırıcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Merve Alpargun Altıntaş ve Salih Fahlioğulları, Yönetim Kurulu üyeleri Fetay Eliçelik, Mustafa Takmaklı, Ahmet Günver, Mehmet Küçük, Levent Candal ile Sinan Yılmaz katıldı.

Aydın sanayisi ve AYSO çalışmaları hakkında bilgi veren AYSO Başkanı Mehmet Şahin, "Özellikle ilimize gelen yatırımları faal altı Organize Sanayi Bölgesine yönlendirmek ve bu amaçla OSB'lerimizi bulunduğu bölgelere, avantajlarına ve potansiyellerine göre değerlendirmek için tanıtım kitapçığı hazırlayacağız. Yurt içi ve yurtdışı ihtisas fuarlarına üyelerimizin katılımı için çalışmalar yapıyoruz. İlimiz ekonomisin dinamik bir şekilde gelişmesi için mutlak suret ile ihracatımızın artması önem teşkil ediyor. Aydın Sanayi Odası olarak bu dönem içerisinde hedefimiz '1000 üye ve 1 milyar dolar ihracata' ulaşmaktır" dedi.

Aydın'ın sanayi, tarım, ticaret ve turizmin gelişimi için her imkana, koşul ve olanaklara sahip olduğunun altını çizen Vali Ayyıldız da, yatırımcıların, işadamlarının, çiftçinin, tüccarın ve hizmet sektörlerinin ekonomik ve kültürel anlamda gelişmek için büyük çaba harcadığını söyledi. Bu faaliyetlerin daha dinamik plan ve program çerçevesinde gerçekleşmesi için daha fazla katılımda bulunmak gerektiğinin altını çizen Vali Ayyıldız, büyükşehir olunca işlerin çok daha yoğunlaşacağına işaret etti. Toplu bir kalkınma için her kesimin, her kuruluşun ortaya konacak plan ve programlara katkı vermesi ile Aydın'ın kaynaklarının en iyi şekilde kullanılacağını ifade eden Ayyıldız, "Aydın Sanayi Odası tarafından hazırlanacak Yatırım Rehberi, ilimiz ekonomisinin tanıtımı için büyük katkı olacaktır. Bu çalışmalar kalkınma planlarının bir parçası olacak" diyerek, ziyaretlerinden dolayı AYSO heyetine teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayso'dan Vali Ayyıldız'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement