Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, emekli Albay Hasan Kunal'ın ani ölümü yakınlarını yasa boğarken, Kunal'ın cenazesi önceki gün düzenlenen resmi törenle toprağa verildi.
Aslen Ayvalıklı olan ve emekli olduktan sonra doğup, büyüdüğü ilçede yaşamını sürdüren emekli Albay Hasan Kunal geçirdiği ani rahatsızlığın sonrasında hayata gözlerini kapattı. Ayvalık'ta uzun yıllar Barbaros Aile Çay Bahçesinin işletmeciliğini yapan ve geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden ilçe halkının 'Edü' lakabıyla tanıdığı Hüsnü Kunal'ın ağabeyi olduğu öğrenilen, evli ve iki yetişkin kız çocuğu babası emekli Hava Albay Hasan Kunal'ın ani ölümü sevenleriyle yakınlarını yasa boğdu.
Önceki gün Hayrettin Paşa Camiinde oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından kılınan öğle namazının ardından askeri bir törenle Ayvalık Kabristanında toprağa verilen Kunal'ın cenaze töreninde Ayvalık Garnizon Komutanı P.Albay Mehmet Canlı ile bazı üst düzey subaylarında hazır bulunduğu gözlendi. - BALIKESİR
Son Dakika › Yerel › Ayvalık'ta Emekli Albayın Cenazesine Resmi Tören - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?