Bafra'da Madde Bağımlılığına Karşı Pedal Çevirdiler - Son Dakika
Yerel

Bafra'da Madde Bağımlılığına Karşı Pedal Çevirdiler

Bafra\'da Madde Bağımlılığına Karşı Pedal Çevirdiler

Samsun’un Bafra ilçesinde, Türkiye Bisikletçiler Derneği Bafra Şubesi tarafından madde bağımlılığının zararlarına dikkat çekmek için bisiklet turu düzenlendi.

25.07.2015 18:24

Samsun'un Bafra ilçesinde, Türkiye Bisikletçiler Derneği Bafra Şubesi tarafından madde bağımlılığının zararlarına dikkat çekmek için bisiklet turu düzenlendi.

Gençlik Caddesi Askerlik Şubesi önünde başlayan Bafra turu Alaçam, Yaşar Doğu, Tekel Caddeleri ve Atatürk Bulvarı'ndan başlangıç noktası Gençlik Caddesi Askerlik Şubesi önünde sona erdi.

İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın yaptığı açıklamada, "İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak da bizlerin de bir desteği olsun istedik. Madde bağımlılığının bütün kötü yönlerini Sağlık Müdürlüğü olarak anlatıyoruz. Tedavi olmak isteyen ve kurtulmak isteyenleri tedavi merkezlerine ve doktorlarımıza sürekli gönderiyoruz ve uzak durulması için bir farkındalık çalışması yapılmak istendi. Biz de bu etkinliğe destek verdik" dedi.

İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın'ın konuşmasının ardından Bafra Bisikletçiler Derneği, tura katılanlar arasında çekilen kura ile bisiklet hediye etti. Bisikletin kurayı çeken 10 yaşındaki Zeynep Betül Nar'a çıkması ise tura katılanlar arasında memnuniyetle karşılandı. Etkinliğe 30 bisikletli katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra'da Madde Bağımlılığına Karşı Pedal Çevirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement